Dentarbre Dental Clinic

Dentarbre Dental Clinic

Aici se îmbină sănătatea orală și zâmbetul cu natura!
fără recomandări
1373 vizite
Locație: Bucuresti, Complex Rose Garden - Șoseaua Colentina, nr. 16, Bl. A1 (Zona Obor - Soseaua Colentina - Doamna Ghica) [Arată în Google Maps]
Telefon: 0787877799 | 0762573398
Program: Luni - Vineri: 9am - 9pm ​​Sâmbătă: 10am - 14pm
Website: http://www.dentarbre.com/
Solicită o programare

Situată în inima Bucureștiului, în sectorul 2, DentArbre reprezintă excelența în domeniul stomatologiei. Cu o tradiție de peste 6 ani, clinica noastră combină experiența cu inovația, oferind pacienților o gamă largă de servicii dentare, de la profilaxie și estetică dentară, până la chirurgie orală și implantologie. Echipa noastră de medici stomatologi este dedicată să ofere fiecărui pacient o experiență personalizată, într-un mediu confortabil și relaxant. La DentArbre, punem accent pe educația pacienților, asigurându-ne că fiecare vizită se încheie cu un zâmbet sănătos și luminos. Cu tehnologie de ultimă generație și materiale de calitate superioară, ne străduim să oferim tratamente durabile și rezultate estetice impresionante. Alege DentArbre pentru o îngrijire dentară de excepție în București sector 2.

Servicii oferite:

Echipa

Dentarbre Dental Clinic
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Bucuresti
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp