Bijuterii dentare

Video Autor: Camelia Airinei | Actualizat la 07-12-2010, 14584 vizualizări
Bijuterii dentare
Una dintre cele mai interesante metode de a pune in evidenta dintii frumosi este aplicarea unei bijuterii dentare - o bucatica stralucitoare de cristal sau metal pretios ce va adauga un plus de stralucire zambetului dumneavoastra. Considerate o forma de arta corporala, bijuteriile dentare nu produc nicio vatamare dintelui si reprezinta o transformare complet reversibila.

In trecut aceste bijuterii necesitau interventii agresive asupra suprafetei dintelui, insa astazi tehnica s-a perfectionat. Inclusiv acele aplicatii extrem de opulente - Grillz, din aur, argint si / sau diamante, utilizate in special de tinerii adepti ai culturii hip hop, pot fi purtate fara implicatii nocive cunoscute. Acestea pot fi foarte scumpe - in functie de materialul utilizat - si sunt confectionate personalizat, dupa mulajul danturii "pacientului".

Dar sa lasam cantaretii de hip hop americani si sa revenim la persoanele obisnuite, care pot beneficia de o interventie simpla, dar cu un efect spectaculos. Aceste mici bijuterii dentare pot avea forme si culori diverse si au o suprafata iesita in relief (nu mai mult de 1 mm) si una plata - acea care vine aplicata pe dinte. Bijuteria ramane pe dinte de la 8 luni pana la mai multi ani, in functie de fortele exercitate de periaj si masticatie, putand fi indepartata oricand de catre medicul stomatolog.

Procedura de aplicare a bijuteriei dentare este foarte simpla si nedureroasa. Dupa efectuarea unei igienizari, medicul va aplica pe dinte un adeziv biocompatibil, apoi va lipi mica bijuterie. In caz ca se dezlipeste poate fi lipita la loc, iar daca o inghititi nu va ingrijorati - va fi eliminata pe cale naturala.
Bibliografie:
1. Bijuterii dentare, link: http://www.decodent.us/teeth_jewelry.html

2. Comori pentru dinti, link: http://www.healingcare.info/dentistry/procedures/dental-jewellery

3. Bijuterii dentare, link: http://www.himachaldental.com/general-dentistry-dental-jewels.php

4. Un zambet mai stralucitor cu bijuterii dentare, link: http://www.associatedcontent.com/article/1567715/dental_jewels_make_your_smile_bright.html?cat=5

5. Bijuterii dentare, link: http://www.thedentaltourist.co.uk/cosmetic.htm

6. Ce sunt bijuteriile dentare?, link: http://pulse-hospital.com/dental-jewels.html

7. Bijuterii dentare, link: http://www.clinickv.com/Dental_Jewelry/Dental_Jewelry.html

8. Ultimul trend in estetica dentara - bijuteriile dentare, link: http://www.dentist.net/teeth-jewelry.asp
Alte articole:
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp