Clinicile Dr. Ardeleanu

Clinicile Dr. Ardeleanu

Servicii stomatologice de calitate, accesibile și aproape de tine
fără recomandări
177 vizite
Locație: Slobozia, jud Ialomita, Str. Walter Maracineanu nr. 8
Telefon: 0728035200
Program: L-V: 10.00 - 20.00
Solicită o programare
  • Dr. Virginia Ardeleanu
Cine suntem? Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu este o rețea de clinici stomatologice moderne, cu locații în București (Dorobanți și Cotroceni ), Giurgiu, Oltenița și în curând Slobozia și Călărași. Echipa noastră medicală multidisciplinară este formată din medici supra-specializați, cu experiență dobandita atât în spitale, cât și în practica privată. Oferim o gamă largă de servicii dentare, inclusiv stomatologie generală, pedodonție, endodonție sub microscop, ortodonție (aparate dentare ), protetică fixă și mobilă, estetică dentară, chirurgie orală și implantologie, radiologie dentară, parodontologie și tratamente cu laser.

Misiunea noastră Rețeaua de Clinici Dr. Ardeleanu și-a conturat misiunea în jurul unui angajament etic, menit să ofere servicii de stomatologie excelente la prețuri accesibile pentru întreaga familie.

Această misiune este o manifestare a dorinței noastre de a face o diferență semnificativă în domeniul stomatologiei, de a asigura un serviciu de calitate, indiferent de vârstă sau statut social.

Dr. Ardeleanu este înțeles ca un doctor al comunității în care suntem prezenți. Acordăm atenție fiecărui pacient, înțelegând nevoile și temerile lor. În cadrul acestui ecosistem medical multidisciplinar, pacienții pot găsi toate specialitățile de care au nevoie, fie că este vorba de ortodonție pentru un copil, parodontologie pentru un adult, implantologie pentru un senior sau estetică pentru un tanar.

Pe lângă aceste servicii stomatologice specializate, clinica Dr. Ardeleanu se distinge prin furnizarea unor servicii de stomatologie generală și preventivă de calitate. Preventia este adesea subestimată în cadrul sistemului medical, dar este esențială pentru sănătatea orală pe termen lung și reduce necesitatea unor tratamente mai costisitoare în viitor.

Dr. Ardeleanu își propune să extindă accesul la serviciile sale prin dezvoltarea la nivel național. Asta înseamnă că misiunea nu este limitată la locațiile existente, ci se extinde la toți românii, indiferent de locul în care locuiesc. Aceasta este o parte integrantă a misiunii noastre, care subliniază angajamentul față de accesibilitate și îngrijire de calitate.

Dr. Ardeleanu se bazează și pe echipa sa medicală de elită. Profesionalismul, pregătirea constantă, experiența în spitale și practica privată sunt elemente esențiale care contribuie la calitatea serviciilor oferite. Fiecare medic se angajează să se îmbunătățească și să crească pentru a oferi cele mai bune servicii pacienților.

În concluzie, misiunea Dr. Ardeleanu sunt serviciile stomatologice de înaltă calitate, la prețuri accesibile, tuturor românilor, indiferent de vârstă sau locație. Facem medicina de calitate, accesibilă tuturor.

Servicii oferite:

Clinicile Dr. Ardeleanu
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Slobozia
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp