Implantul dentar in strainatate este mai ieftin?

Autor: Daniela Anehei | Actualizat la 07-12-2010, 14066 vizualizări
In ultima perioada, implantul dentar in strainatate a devenit o optiune foarte populara. Numit si turismul dentar/turismul medical a crescut imediat, oferind avantaje populatiei: costuri mici si sansa unei mici excursii intr-un loc (mai mult sau mai putin) exotic.
Mai exact, este o oportunitate favorabila insa, uneori cu cateva dezavataje. Cele mai populare destinatii pentru un implant dentar sunt: Ungaria, India, Spania si Croatia.

Exista cinci intrebari standard legate de implantul dentar din strainatate:
1. De ce implantul dentar este mai ieftin in strainatate?
2. Ce clinica straina poti recomanda pentru implant dentar?
3. Care sunt costurile implanturilor dentare (din strainatate)?
4. Unde este cel mai ieftin loc pentru implantul dentar?
5. Implantul dentar in strainatate este sigur?

Turismul dentar face referire la calatoria in strainatate in interesul ingrijirii, tratamentelor si procedurilor dentare care sunt in general scumpe in propria tara.
Pretul este un factor motivational pentru realizarea unui implant dentar in strainatate, dar este important sa cunoasteti si elementele negative.

Serviciile de ingrijire dupa implantul dentar. Dupa realizarea implantului dentar, pacientul are nevoie de ingrijire si de supraveghere.
Daca ceva nu e inregula?
Exista cazuri cand implantul dentar cade. Un bun medic chirurgic in implantologie are sanse mai mari de 90 - 95% de succes.
Medicul din propria localitate va interveni imediat daca observa ca implantul nu s-a acomodat in maxilar. Daca apar complicati, interventia ulterioara poate fi costisoare.

Multe dintre clinici ofera "pachete cu pret redus" ceea ce semnifica o buna "afacere". Expertii recomandata a se consulta oferta cu mare atentie. Daca acopera doar tramentul sau nu, ori daca in tratament sunt incluse anastezia, masa, medicamentele, tratamentele, etc.

De ce totusi sa alegi turismul dentar?

Turismul dentar ofera numeroase beneficii.
I. Costuri mici
Pretul este cel mai mare beneficiu in turismul dentar. Cateva tari au imbunatatit calitatea serviciilor dentare la pret mic, deoarece costurile administrative sunt scazute in aceste state.
II. Calitate ridicata
Cele mai multe clinici din strainatate au incheiat parteneriate cu birourile mondiale dentare si dispun atat de tehnologie perfomanta cat si de un specialisti de prima clasa.
III. Servicii imediate
Clinicile incluse pe "raza" turismului dentar asigura servicii rapide. In plus, cu ajutorul sistemului (sofisticat) online, clinicile medicale inregistreaza perferintele pacientilor.
IV. Comoditate
V. Oportunitati de calatorie
Atat timp cat scopul princpal pentru multi pacienti este ingrijirea dentara, pentru altii este o buna oportunitate de a combina ingrijirea dentara cu calatoria/vacanta.
Un bilet low cost spre o destinatie turistica dentara poate fi relaxanta pentru intrega familie.
Alte articole:
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp