Tratament cu Cantastim

Autor: Camelia Airinei | Actualizat la 03-12-2010, 11715 vizualizări
Tratament cu Cantastim
Cantastim este un extract bacterian purificat din Pseudomonas aeruginosa, cu proprietati imunomodulatoare, produs la Institutul de Seruri si Vaccinuri "Dr. I. Cantacuzino". Numit si bacilul piocianic, Pseudomonas aeruginosa este o bacterie gram negativa larg raspandita in apa, sol, plante si animalele, inclusiv oameni.

Tratamentul cu Cantastim este excelent pentru stimularea imunitatii la nivel general nespecific, in cazuri de deficit imun cu diverse exprimari clinice. Pentru uz stomatologc, Cantastim este indicat in parodontopatii degenerative de involutie, inaintea tratamentului chirurgical al parodontitelor marginale cronice, in perioada de vindecare dupa tratament chirurgical si dupa atacul acut al gingivostomatitei ulcero-necrotice.

Cantastim se administreaza subcutanat, 10 injectii la interval de 7 zile fiecare. Daca este cazul, la 3 - 4 luni de la terminarea seriei de 10 fiole, se repeta schema de administrare. Cantastim nu este un produs toxic sau cu potential alergizant, insa impune atentie deosebita la administrare cardiacilor, nu este indicat in bolile autoimune si nu este recomandata o administrare prelungita.
Alte articole:
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp