Albirea dintilor cu Pola Office

Autor: Camelia Airinei | Actualizat la 02-10-2013, 11482 vizualizări
Albirea dintilor cu Pola Office
Pola Office este un produs profesionist de albire dentara, cu continut de 35% peroxid de hidrogen. Totodata Pola Office contine azotat de potasiu, pentru a reduce hipersensibilitatea dentinara post procedurala. Procedura de albire poate fi aplicata si pe dintii devitalizati.

Tratamentul de albire dentara cu Pola Office se desfasoara in modul urmator:
•  Medicul stomatolog va curata mai intai dintii cu o substanta abraziva, apoi va pune un departator bucal in gura pacientului.
•  Dupa ce se usuca dintii, se instaleaza bariera gingivala flexibila pe ambele arcade dentare, suprapunand putin peste smalt si spatiile interdentare - aceasta bariera se fotopolimerizeaza.
•  Urmeaza aplicarea gelului Pola Office pe suprafata dintilor - optional se poate folosi lampa fotopolimerizanta. Se lasa substanta de albire timp de 8 minute, dupa care se aspira surplusul de gel; aceasta etapa se repeta de 3-4 ori.
•  Dupa ultima aplicare de gel se clateste dantura, se usuca si se indeparteaza bariera gingivala.

Pentru rezultate optime, dupa tratamentul cu Pola Office medicul stomatolog poate indica pacientului sa utilizeze tratamentele Pola de albire la domiciliu: Pola Day si Pola Night, ce contin gel de albire si gutiere. Pola Day are un continut de 3%, 7,5% sau 9,5% peroxid de hidrogen, iar Pola Night are un continut de 10%, 16% sau 22% peroxid de carbamida. Tratamentul la domiciliu dureaza intre 30 si 90 de minute pe zi sau pe timp de noapte - in functie de produs si de concentratie, timp de 5-10 zile.

Dupa tratamentul de albire cu Pola Office pacientii sunt sfatuiti sa nu fumeze si sa nu consume alimente si bauturi fierbinti sau foarte colorate, timp de doua zile. De asemenea, tratamentele dentare vor fi amanate timp de 2-4 saptamani dupa procedura de albire.

Pola Office nu este indicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, pacientilor alergici la peroxizi, precum si copiilor cu varsta de pana in 14 ani.
Bibliografie:
1. Albirea dintilor, link: http://www.villagedental.co.nz/teeth-whitening.wse
2. Pola Office Plus Review, link: http://www.teethwhiteningreviews.com/item.php?id=36
3. Pola Office, link: www.sdi.com.au/en/pola-office
4. Pola Office, link: www.polawhite.com
5. Albire dentara, link: http://users.skynet.be/willemsens/dentist_bestanden/Page782.htm
Alte articole:
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp