Exista o pasta speciala pentru fumatori?

Autor: Daniela Anehei | Actualizat la 09-06-2015, 7057 vizualizări
Exista o pasta speciala pentru fumatori?
Este cunoscut faptul ca fumatul creeaza dependenta si ca dintii se coloreaza. Atunci cand o persoana fumeaza, dintii sai se coloreaza din cauza gudronului (un lichid vascos ce contine foarte multe substante cancerigene).

Daca va decideti sa cumparati o pasta de dinti pentru fumatori, trebuie sa va informati daca aceasta pasta de dinti are rezultate, daca prezinta beneficii mai multe cate o pasta de dinti obisnuita si daca trebuie sa utilizati pasta la fel ca si o pasta normala.

Afirmatiile facute de producatorii pastei de dinti pentru fumatori sunt legate de inlaturarea culorii (si/sau a petelor) si improspatarea respiratiei. Dar acest lucru nu o face si o pasta obisnuita? Ce alte "functii" ar trebui sa aiba? La ce ar trebui sa se astepte un fumator in afara de eliminarea bacteriilor si a placii?

Pasta de dinti destinata fumatorilor utilizata corect si regulat, ajuta la eliminarea petelor cauzate de mancare, bauturi si de tigari, fara a fi dura pentru dinte.
In plus, pe langa faptul ca inlatura petele, lasa si dintii mai curati. Aroma puternica (dubla) de menta asigura o respiratie de doua ori mai proaspata. Pentru rezultate remarcabile, se recomanda a se folosi dupa fiecare masa sau ori de cate ori se simte nevoia unei respiratii proaspete.

Ce contine o pasta de dinti pentru fumatori?
Pasta de dinti pentru fumatori prezinta urmatoarele ingrediente: carbonat de calciu, apa purificata, Sorbitol (compus chimic), glicerina (extract vegetal pentru amentine pasta de dinti umeda), pudra dolomita NZ, sulfat de sodiu, dioxid de siliciu, celuloza carboximetil, silicat de magneziu si aluminiu, zaharina sodica, hidroxibenzoati si arome (ulei de mentol, menta, ulei de anason si ulei de eucalipt).

Exista numeroase marci de pasta de dinti, insa este recomandat a se renunta la fumat. In cazul in care nu se poate, albirea dintilor se va efectua fie cu ajutorul stomatologului sau utilizand un kit de albire a dintilor la domiciliu.
Acestea sunt solutiile eficiente de a elimina petele cauzate de fumat.

Inainte de a achizitiona in acest sens o pasta de dinti, adresati-va medicului stomatolog.
Bibliografie:
1. Mituri despre pasta de dinti pentru fumatori
ralphvandenberg.com/ramblings/111
2. Inalbirea dintilor la fumatori
hubpages.com
3. Pasta de dinti pentru fumatori
www.inspiredwellbeing.com
4. Exista pasta de dinti pentru fumatori?
www.medic8.com
Alte articole:
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp