Trifu Raluca - Cabinet Stomatologic

fără recomandări
4027 vizite
Locație: Alexandria, jud Teleorman, Str. Dunării, bl. F2, sc. B, ap. 23 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0746253606
  • Dr. Trifu Raluca - medic specialist
Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău". Ce facem însă atunci când cariile, dinții rupți, îngălbeniți, strâmbi sau lipsă ne împiedică să ne afișăm zâmbetul larg?

La baza unui zâmbet strălucitor, sănătos și frumos stau igiena orală corectă, prevenirea și diagnosticarea afecțiunilor dentare în stadii incipiente, intervențiile stomatologice și metodele eficiente de tratament. Teama de stomatolog ne face adesea să amânăm vizita la dentist, lucru ce nu poate decât să ducă la agravarea simptomelor și a afecțiunii, cu prelungirea timpului de vindecare.

În cadrul Cabinetului Stomatologic - Dr. Trifu Raluca găsești cele mai bune soluții medicale pentru aceste probleme care îți afectează sănătatea, frumusețea și calitatea vieții. Diagnostic, tratament, proceduri stomatologice, dar și servicii de igienă dentară și profilaxie - toate pentru ca tu să ai cel mai frumos zâmbet!

Experiența în domeniu, pregătirea profesională de excepție, grija pentru pacient și pentru nevoile lui mă recomandă pe piața serviciilor stomatologice. Profesionalismul medical este susținut și de aparatura medicală de ultimă generație, de consumabilele și materialele de cea mai bună calitate achiziționate doar de la producători de top, dar și de cadrul modern dar intim și relaxant în același timp.

Te aștept cu drag pentru a te ajuta să îți recapeți sănătatea dentară și zâmbetul mult visat!
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Alexandria
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp