SCM Doctor Necula

fără recomandări
6381 vizite
Locație: Pitesti, jud Arges, Str. Calea Bucuresti, Bl. 26, Intr. C, Apt. 2
Telefon: 0248634036
Fax: 0248219255
  • Dr. Necula Mihaela Elena - stomatologie generala
  • Dr. Solomon Magdalena-Iuliana - ortodontie
  • Dr. Zarioiu Magdalena - stomatologie generala
SCM DOCTOR NECULA este o clinica medicala cu o experienta in domeniul medical de peste 10 ani. In cadrul acestei clinici se gasesc mai multe cabinete medicale (planificare familiala, medicina generala, stomatologie, ecografie, pediatrie ); laborator de analize medicale, laborator de radiologie si imagistica.

Pacienti clinicii noastre pot beneficia de SERVICII STOMATOLOGICE efectuate de o echipa de medici profesionisti cu o experienta bogata.

Se utilizeaza aparatura performanta de ultima generatie, consumabile de unica folosinta, instrumentar sterilizat la cele mai exigente standarde. In clinica se efectueaza:
- tratamentul cariei dentare fara durere
- lucrari protetice din ceramica, proteze scheletate etc
- cosmetica dentara (albirea dintilor, fatete ceramice )
- profilaxie: detartraj cu ultrasunete, Air Flow (desavirsirea curateniei ) si periaj profesional cu fluor (pentru intarirea dintilor )
- tratamente ortodontice de specialitate pentru a preveni si trata din timp o tulburare in dezvoltarea dintilor si a maxilarului copilului este bine sa solicitati sfatul medicului ortodont.
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Pitesti
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp