Sava Dental Boutique - Bistrita

Nota 10 din 8 recomandări
11432 vizite
Locație: Bistrita, jud Bistrita-Nasaud, Str. Pietrosul nr. 2B, sc. G, ap. 2 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0263239541
Program: luni-vineri 10-18
  • Dr. Sava Catalin
  • Dr. Sava Cosmin
  • Dr. Sava Otilia

Servicii oferite:

  • Stomatologie generala
  • Pedodontie
  • Implantologie
  • Estetica dentara
  • Chirurgie dento-alveolara
  • Endodontie
  • Protetica

Recomandări

10
a votat pe 01-10-2023 cu nota
Eugenia Pacurar

Ultima vizita la cabinet: august 2023
Stomatolog recomandat: Sava Cosmin

„Nu credeam niciodata ca in Romania pot gasi un cabinet stomatologic cu medici atat de profesionisti! Sava Cosmin este unul dintre cei mai minunati medici stomatologi pe care i-am intalnit vreodata! Acum si zambetul meu este de nota 10!”

10
a votat pe 21-03-2014 cu nota
Gabriel

Ultima vizita la cabinet: august 2013
Stomatolog recomandat: Sava Catalin

„Sunt foarte multumit de calitatea lucrarii si seriozitatea de care s-a dat dovada. Cabinetul SAVA Dental Boutique, un loc shic,(de 5*), si medici la inaltime Trecand pe aici,am vazut ca problemele dentare inceteaza sa mai fie PROBLEME . Recomand cu incredere”

10
a votat pe 14-03-2014 cu nota
Ana

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013
Stomatolog recomandat: Sava Cosmin

„Fiind putin stresata din cauza nuntii si a multor zambete afisate in fotografii am apelat la specialistii in stomatologie si doctor Sava Cosmin a fost cel care cu atata finete si seriozitate mi-a executat o lucrare de infrumusetare dentara cu cele mai bune materiale (zirconiu si ceramica de ultima generattie) Am foast foarte incantata de rezultatul final. Recomand din toata inima , in special pt cei care au putina "teama" de medici stomatologi Nota 10”

10
a votat pe 14-03-2014 cu nota
Edissa

Ultima vizita la cabinet: februarie 2014

„Recomand cu toata increderea pe doamna doctor Lavinia Sava pentru ca a lucrat la fetitza mea , fiind o persoana foarte rabdatoare si , perfecta pentru a lucra cu copii, atat la carii cat si in aparate de indreptat dintisorii, Din partea mea si a fetitzei nota 10, care deabia asteapta sa merga din nou la un nou control”

10
a votat pe 14-03-2014 cu nota
Raluca

Ultima vizita la cabinet: august 2012
Stomatolog recomandat: Sava Catalin

„Daca visati sa aveti un zambet de star,puteti apela cu incredere la Sava Dental Boutique. Eu am avut o lucrare acum doi ani (realizata de Dr. Sava Catalin)si un tratament de albire, care a dat intr-adevar rezultate. In plus conditiile de care ne putem bucura ,ca si pacienti sunt TOP,adica la cote inalte>”

10
a votat pe 13-03-2014 cu nota
Gabriela

Ultima vizita la cabinet: februarie 2014

„Am fost f.multumita de tratament.Am dus-o si pe fetita mea.Dna dr Lavinia i-a tratat niste cariute,ne-a explicat despre igiena dentara,alimentatia corecta,metodele de profilaxie la cabinet( fluorizare,sigilare,periaj...). Fetita avea dintii in fata in pozitie incorecta.Dna dr. ne-a recomandat niste exercitii pt.limba si musculatura si un aparat special( trainer pre-ortodontic) pt.corectare.Sunt multumita si mergem periodic la control. O recomand cu incredere.”

10
a votat pe 10-03-2014 cu nota
Janin

Ultima vizita la cabinet: februarie 2014
Stomatolog recomandat: Sava Otilia

„E singurul cabinet unde am avut o experienta pozitiva .Sunt exagerat de sensibil la durere si am fost " chinuit " de cateva ori la diferiti medici.Doamna Dr. Sava Otilia a lucrat fara ca eu sa simt durerea . Eu va recomand sa apelati la dansa .”

10
a votat pe 07-03-2014 cu nota
ciprian

Ultima vizita la cabinet: iulie 2013
Stomatolog recomandat: Sava Cosmin

„am avut la jumatatea anului trecut o interventie de Chiuretaj Gingival ,as putea zice in faza cronica, ( carii reparate, plombe schimbate, etc,,,) si am apelat la Dr Sava Catalin si Cosmin care au lucrat cu un atata profesionalism incat recomand cu incredere si cu noata maxima tuturor, -Seriozitate nota 10 -profionalism nota 10 -plus foarte glumeti, stai cu placere pe scaun in timpul lucrarilor”

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Bistrita
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp