Radiologia 1

Radiologia 1

fără recomandări
4993 vizite
Locație: Pitesti, jud Arges, B-dul Republicii, nr. 35, bl. 35, sc. A, parter, ap. 4
Telefon: 0248216116 | 0722235207
Fax: 0248212800
Program: L - V: 9.00 - 17.00 S: Închis
Website: http://www.rx1.ro
RADIOLOGIA 1 este o clinica de radiologie dentara care si-a inceput activitatea in anul 1997 cand a fost deschis primul cabinet privat de Radiologie Dentara din tot judeţul Argeş in zona centrala din Pitesti si anume pe str. Dumbravei nr. 48. Peste 3 ani (anul 2000 ) s-a deschis a doua locatie din Pitesti in B-dul Republicii, bl. 35, sc. A, parter, ap.4.

In acest moment oferim cele mai complexe si complete servicii de radiologie dentara incepand cu radiografiile simple intraorale, apoi radiografiile intraorale speciale, urmeaza radiografiile panoramice si cefalometrice, la care se adauga ca varf al tehnologiei: Computer Tomografiile dentare, ale sinusurilor, urechii interne, mastoidei, etc. (zona capului )

Daca doriti programare la serviciile oferite in CLINICA REPUBLICII pentru COMPUTER TOMOGRAFII (dentare si zona capului ): va rigam sunati la 0248 216 116
Pentru radiografiile dentare, radiografiile speciale, radiografiile panoramice sau cefalometrice nu este necesara programarea deoarece REZULTATUL SE ELIBEREAZA PE LOC!

Pentru CLINICA DUMBRAVEI unde oferim servicii de radiologie dentara intraorala nu este necesara programare deoarece rezultatul se elibereaza pe loc. In aceasta locatie serviciile de ecografie si radiologie generala necesita programare la telefon: 0248 212 800.

In prezent suntem standardul de referinta pentru radiografiile dentare, panoramice, cefalometrice, computer tomografiile dentare si zona capului in tot judetul Arges. Acest standard l-am impus si il pastram prin calitatea serviciilor si calitatea echipamentelor utilizate.

Clinicile noastre sunt in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Arges si astfel va putem oferi GRATUIT servici de radiologie dentara intraorala si radiologie panoramica in baza biletului de trimitere de la medicul dvs. stomatolog.

In PREMIERA in Pitesti, in cadrul Clinicii RADIOLOGIA 1 - REPUBLICII, a fost pus in functiune, in luna Octombrie 2009, cel mai nou si performant computer tomograf volumetric cu raza conica (CBCT ), specializat, din sud-vestul Romaniei, in urma unei investitii de aproximativ 100.000 Euro. Acest echipament a fost inlocui in anul 2015 cu un alt echipament de acelasi tip dar mai performant, fiind varf de gama.

Echipamentul se adreseaza pacientilor din 12 judete: Prahova, Giurgiu, Dambovita, Teleorman, Arges, Olt, Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Caras Severin si Hunedoara unde nu exista un astfel de echipament disponibil..

Computer tomograful specializat de tip MORITA 3D R100 este varful de gama la nivel international si este specializat in efectuarea de imagini reconstruite tridimensional (3D ) pentru zona capului si in special dantura, sinusurile fetei, urechea interna, articulatia temporo-mandibulara, oasele capului (mastoida ), orbita, etc.

Fata de computer tomografele clasice, noul computer tomograf asigura o singuranta excelenta a pacientului, deoarece doza de radiatie este cu 80% mai redusa si implicit permite accesul copiilor la acest tip de investigatie.

Acest echipament permite medicului stomatolog diagnosticarea unor afectiuni care nu se pot observa cu ajutorul computerului tomograf clasic, deoarece nivelul de detaliu este de aproape 3 ori mai bun (125 microni fata de 300 microni la tomografia clasica ) si are un pret al investigatiei de pana la 3 ori mai mic comparativ cu tomografia clasica, ceea ce face acest serviciu mult mai accesibil tuturor pacientilor.

Rezultatul investigatiei se poate elibera pe loc, in format digital pe compact disk (CD ), poate fi printat pe film sau poate fi trimis prin internet catre medicul curant, oriunde ar fi acesta in Pitesti, judetul Arges sau oriunde in lume.

Computer tomograful specializat reprezinta viitorul cert in stomatologie, deoarece permite medicului dentist observarea unor amanunte importante, esentiale, necesare diagnosticului si tratamentului tuturor afectiunilor de care sufera pacientul.

Computer tomograful specializat instalat in Pitesti la Clinica RADIOLOGIA 1 efectueaza urmatoarele tipuri majore de investigatii:
- tomografie computerizata volumetrica normala (40 x 40 mm ) cu utilizare in implantologie, endodontie, examinare articulatie temporo-mandibulara (ATM ), dinti inclusi, paradontologie, anomalii dento-maxilare, patologie osoasa, evaluare sinus si altele;si
- tomografie computerizata volumetrica extinsa (100 x 80 mm ), cu utilizare in implantologie, endodontie, examinare articulatie temporo-mandibulara (ATM ), dinti inclusi, paradontologie, anomalii dento-maxilare, patologie osoasa, evaluare sinus si altele;
- tomografie computerizata volumetrica extinsa (100 x 80 mm ), cu utilizare in diagnosticul diverselor afectiuni din zona capului (fracturi mandibula, maxilar, articulatie temporo-mandibulara, mastoida, etc

In plus oferim si:
- radiografii extraorale digitale de tip panoramic standard, panoramic ortogonal, panoramic pediatric, toate cu articulatia temporo-mandibulara inchisa (intercuspidare maxima ) sau deschisa; articulatia temporo-mandibulara (ATM in 2 pozitii ),
- sinus maxilar;
- radiografii intraorale digitale;
- status dentar complet; bite-wing;
- sialografie parotidiana, submandibulara dreapta sau stanga, fara sunstanta de contrast, etc.

Rezulatatele se elibereaza in format electronic (CD cu un program preinstalat de vizualizare si efectuare masuratori precise 1:1 ); in format printat pe film medical special inclusiv toate planurile de sectiune la distanta de minim 125 microni; raport pe CD pentru simulare implant; fisier DICOM file sau alte solicitari speciale.

CLINICA RADIOLOGIA 1 estelocalizata in : Pitesti, B-dul Republicii nr. 35, bl. 35, sc. A, parter, ap. 4, jud. Arges;
Tel: 0248 216 116, fax: 0248 212 800

Servicii oferite:

  • Radiologie dentara
Radiologia 1
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Pitesti
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp