Pro-Cor

Pro-Cor

complete oral rehabilitation
Nota 10 din 1 recomandări
2149 vizite
Locație: Selimbar, jud Sibiu, Str. Mihai Viteazul nr. 199 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0745543971
  • Dr. Cojan Claudia - chirurgie dento-alveolara
  • Dr. Cojan Victor - endodontie
CINE suntem?
DR.VICTOR COJAN, DR.CLAUDIA COJAN, DR.BARB GEOERGIANA - o echipa tanara de medici dentisti cu competente si experienta profesionala dobandita in clinici de prestigiu din țară și din străinatate, unde am aplicat tehnici moderne si profilactice si tratamente minim invazive.

UNDE ne gasiti?
In CENTRUL MEDICAL din comuna Selimbar, str.Mihai Viteazul nr.199, vis a vis de Biserică in spatele Căminului Cultural.

CARE este viziunea noastră?
Responsabilitate, munca in echipă și preocuparea noastră pentru a va oferi maxim de confort fizic si emotional si cea mai buna soluție teerapeutică pentru afecțiunile dentare de care suferiți.

CE oferim?
Toată gama de servicii medicale si tratamente minim invazive asigurate cu tehnologie medicală de ultimă generatie: proteze dentare, rezecţii apicale, amputaţii radiculare, premolarizare, replantare/transplantarea dentară, tratamentul de urgenţă al accidentelor erupţiei dentare la dinţii temporari şi permanenţi, tratamentul gingivitelor şi parodontitelor marginale cronice, tratamente chirurgicale preprotetice, extractii alveoloplastice, lucrări protetice, tratamentul cariilor, pulpitei, parodontitei, gingivitei, reparatii aparate ortodontice, profilaxia cariei dentare.

Recomandări

10
a votat pe 06-12-2018 cu nota
Pastiu D

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2018
Stomatolog recomandat: Cojan Claudia

„Un medic cu o înaltă pregatire in cele mai noi tehnologii in domeniu si o mana sigura in operatii.Iar nu in ultimul rând o informare și comunicare excelenta din partea doamnei. RECOMAND! !!!!!”

Pro-Cor
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Selimbar
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp