Popa Iuliana - Cabinet medical de Stomatologie

Popa Iuliana - Cabinet medical de Stomatologie

Nota 10 din 8 recomandări
5401 vizite
Locație: Constanta, jud Constanta, Str. Poporului nr. 103 D [Arată în Google Maps]
Telefon: 0723184206
  • Dr. Popa Iuliana
De 15 ani pe piaţa serviciilor de medicină dentară din Constanţa, CMI Popa Iuliana tratează cu seriozitate şi profesionalism orice problemă de natură stomatologică.

Uitaţi de carii dentare, edentaţii totale sau parţiale, afecţiuni oro-maxilo-faciale, dento-alveolare şi dento-parodontale! Cu o experienţă de peste un deceniu în studierea, profilaxia şi tratarea afecţiunilor cavităţii bucale, echipa noastră vă stă la dispoziţie oricând aveţi nevoie.

Orice durere sau senzaţie neplăcută apărută în sfera orodentară trebuie investigată încă de la primele manifestări, pentru a evita complicaţiile ulterioare.

Specialităţile medicale oferite de cabinetul nostru sunt:
-endodonţie
-odontoterapie
-estetică dentară
-pedodonţie
-protetică
-profilaxie.

Grija noastră pentru pacient este reflectată în sute de cazuri gestionate cu succes şi în zâmbetele de mulţumire ale clienţilor care ne-au trecut pragul.

Dincolo de devotamentul şi profesionalismul cu care ne angajăm în fiecare consultaţie, punem la dispoziţia dumneavoastră aparatură medicală de ultimă generaţie - unit dentar modern, cameră intraorală, aparat de detartraj cu ultrasunete, lampă fotopolimerizare cu led.

De asemenea, tot din dorinţa de a vă fi aproape, oferim consultaţii şi periaje gratuite, reduceri pentru membrii familiei clienţilor noştri şi pachete speciale pentru albire profesională 3 în 1 - tratament hiperestezie, albire şi fluorizare.

Oferiţi-ne şansa de a vă reda sănătatea dentară pe care o meritaţi! Un singur telefon şi veţi putea zâmbi din nou!

Servicii oferite:

  • Stomatologie generala

Recomandări

10
a votat pe 25-01-2022 cu nota
OPREA ILEANA

Ultima vizita la cabinet: iunie 2021
Stomatolog recomandat: Popa Iuliana

„Un medic deoebit, atat din punct de vedere profesional cat si uman in relatia cu pacientul. Programarile sunt respectate. Multumesc pentru ca mi-a readus zambetul. ”

10
a votat pe 28-07-2021 cu nota
Copae

Ultima vizita la cabinet: iunie 2021
Stomatolog recomandat: Popa Iuliana

„Un medic extraordinar. Preturi bune, decente. Profesional fara cusur. A facut in asa fel ca fetita noastra, sa revina cu drag le ea, in conditiile in care la prima vizita nici nu voia sa deschida gura pentru un consult. Vom reveni ori de cate ori va fi nevoie, pentru ca este singura in care noi, ca familie, avem incredere deplina.”

10
a votat pe 07-11-2017 cu nota
S. Aida

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2017
Stomatolog recomandat: Popa Iuliana

„Va recomand tuturor un medic foarte bun, in persoana doamnei doctor Popa Iuliana/ Am fost uimita de profesionalismul, corectitudinea fata de pacient, in plus preturile sunt extrem de mici, in cabinet este o igiena impecabila, este blanda si are mana usoara. In afara de faptul ca este un medic bun, este. un om exceptional, un bun sfatuitor, care ne indruma cu sinceritate si ne ofera posibilitatea de a avea o dantura perfecta. Daca cautati un medic bun, doamna doctor Popa Iuliana este alegerea potrivita. Eu am avut probleme mari, dar iata ca dansa, a gasit o cale spre a putea din nou sa zambesc!”

10
a votat pe 30-08-2015 cu nota
Staicovici Aurora

Ultima vizita la cabinet: august 2015
Stomatolog recomandat: Popa Iuliana

„Am fost la doamna doctor atat pt problemele mele cat si ale copiilor.Are foarte multa rabdare,atentie ,lucreaza curat,explica manoperele care le face,copiii si eu nu mai avem teama si ne ducem cu placere.Are si preturi accesibile ,iar lucrarile se pot plati in rate.Recomand cu incredere”

10
a votat pe 04-08-2015 cu nota
Vasile Mirela Cristina

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014
Stomatolog recomandat: Popa Iuliana

„Am avut mereu probleme majore cu dantura pana am intalnit-o pe Dna Dr. Popa Iuliana pe care o recomand cu toata sinceritatea tuturor celor care aveti nevoie.Este un medic care se dedica in totalitate pacientilor pentru a le efectua lucrari de calitate si in cel mai scurt timp posibil. Este cel mai bun exemplu de seriozitate si pricepere.O recomand cu toata increderea tuturor celor care aveti nevoie de un medic serios si dedicat muncii pe care o practica.Eu am o dantura de nota 20 cu care ma mandresc cel mai mult.”

10
a votat pe 04-08-2015 cu nota
calciu andreea

Ultima vizita la cabinet: martie 2015
Stomatolog recomandat: Popa Iuliana

„O recomand pe dna Popa Iuliana cu toata inima pentru ca este profesionista, cinstita si pune suflet in tot ce face.”

10
a votat pe 29-07-2015 cu nota
iancu fanica

Ultima vizita la cabinet: iulie 2015
Stomatolog recomandat: Popa Iuliana

„In acest cabinet se pune accentul pe calitatea lucrarii, care este foarte buna. Preturile sunt accesibile, iar promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul sunt calitatile pentru care recomand cu incredere acest medic!”

10
a votat pe 20-06-2015 cu nota
zanfir marinela

Ultima vizita la cabinet: martie 2015
Stomatolog recomandat: Popa Iuliana

„excelenta”

Popa Iuliana - Cabinet medical de Stomatologie
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Constanta
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp