Ortoclass

Ortoclass

fără recomandări
1200 vizite
Locație: Bucuresti, Str. Aviator Teodor Iliescu, nr. 28 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0736944335
Program: Luni, Miercuri: 10:00 – 14:00 Marti, Joi: 14:00-19:00 Sambata, Duminica: Inchis
Website: http://www.ortoclass.ro
  • Dr. Bordei Georgiana
În cadrul cabinetului nostru puteți beneficia de servicii de ortodontie de cea mai bună calitate. Tratamentul ideal înseamnă muncă în echipă. Pentru ca estetica şi funcționalitatea danturii dumneavoastră să fie perfecte, trebuie să existe o strânsă colaborare interdisciplinara.

Ortodonția urmăreşte să creeze un zâmbet atractiv, să îmbunătăţească şi să menţină sănătatea dentară. Aparatele dentare sunt cele care corectează atât poziția dinților, cat si ocluzia.
La copii, medicul ortodont urmăreşte să modifice creşterea faciala astfel încât să îmbunătăţească nu numai aspectul feţei, dar şi "muşcătura".

Tratamentele sunt diferențiate în funcție de vârsta pacienților. Aceştia pot fi copii de 5-6 ani până la adulți de 50-60 de ani.
Durata tratamentelor poate şi ea să difere de la câteva luni la câţiva ani, după care dinții trebuie menținuți în poziția lor corectată cu ajutorul retainerelor.
Ortoclass
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Bucuresti
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp