Michelangelo Medical Concept

Michelangelo Medical Concept

Nota 10 din 10 recomandări
5802 vizite
Locație: Brasov, jud Brasov, Str. Avram Iancu nr 122 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0736334404
Program: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Website: www.michelangelomedical.ro
De ce noi?

Suntem prima clinică de microscopie dentară din Brașov și una dintre puținele din țară. De asemenea, oferim in cadrul clinicii Michelangelo Medical Concept, pe langa serviciile de stomatologie generala, ortodontie, parodontologie, protetica, si servicii de chirurgie buco-maxilo-faciala, implantologie si chirurgie ortognata.

Povestea

"Realizarea unei clinici dentare a fost un obiectiv pentru noi încă de când ne-am hotarât să studiem stomatologia.

Ne doream să furnizăm servicii stomatologice care să depășească experiența stomatologică standard și așteptările uzuale ale pacienților. Un serviciu pe care noi ca și dentiști l-am dori pentru noi înșine.

Ne doream ca serviciile noastre să fie realizate perfect nu doar pe scaunul stomatologic, ci de la prima interacțiune cu pacientul și până la zâmbetul larg de final. Voiam rezultate excepționale și în același timp ca pacienții noștri să simta căldură și comfort personal în relație cu serviciile noastre, să se simtă răsfățați și să beneficieze de servicii a căror valoare să fie evidentă.

La începutul lui 2014, am găsit în cele din urmă spațiul care să captureze imaginația și ideile noastre, unde urma să ne vedem viziunea prinzând viață, iar în vara aceluiași an am deschis porțile Clinicii Michelangelo Medical Concept.
Pentru a putea oferi servicii de top, fiecare dintre materialele dentare cu care lucrăm a fost selectat în funcție de performanța și calitatea lui, costul nefiind un criteriu.

În mod similar, echipamentele și dotările noastre sunt de ultimă generație.

De asemenea, am selectat cu atenție maximă laboratoarele de tehnică dentară cu care colaboram, astfel încât standardele noastre să coincidă. Păstrăm protocoale și proceduri stricte pentru ca activitatea noastră să se desfășoare la cel mai înalt nivel.

Și, poate cel mai important, ne mândrim cu o echipă de profesioniști.„


Dr. Iulian Filipov & Dr. Dan Țugulea

Echipa

Album foto

Recomandări

10
a votat pe 29-05-2020 cu nota
Ioana

Ultima vizita la cabinet: mai 2020
Stomatolog recomandat: Denis Dabija

„Extractie ac fara durere (culpa medicala nerecunoscuta de alt medic) . Explicatii ca la carte pe intelesul tuturor. Felicitari Dle dr.Dabija.”

10
a votat pe 07-01-2019 cu nota
Valentina Oana

Ultima vizita la cabinet: august 2018
Stomatolog recomandat: Iulian Filipov

„In august 2018 domnul dr.Filipov mi-a pus doua implanturi.Eram destul de reticenta in aceasta privinta dar domnul doctor a reusit sa ma faca sa inteleg exact ce inseamna implant dentar.Are rabdare si pot spune ca este un adevarat profesionist.Il recomand cu toata increderea.”

10
a votat pe 06-11-2018 cu nota
Cojocea Claudia

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2018
Stomatolog recomandat: Iulian Filipov

„Il recomand cu incredere pe dl doctor Iulian Filipov!!! Este un medic sigur pe el,care...chiar stie ce face!! Cel mai bun chirurg ever!!!”

10
a votat pe 20-09-2017 cu nota
Ianoș Raul

Ultima vizita la cabinet: august 2017

„Profesionalism și incredere”

10
a votat pe 20-09-2017 cu nota
Silviu

Ultima vizita la cabinet: februarie 2017

„Mulțumesc dna dr. Nakanishi, sunteți foarte atentă cu pacienții și deosebit de organizata. Voi recomanda serviciile dvs. si altor pacienți. Ați făcut o minune de lucrare! ”

10
a votat pe 20-09-2017 cu nota
Simona Tatu

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2016

„Doamna doctor Nakanishi este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Sunt foarte mulțumită de modul in care lucrează dansa și de rezultatul intervenției dentare. Recomand cu incredere. ”

10
a votat pe 20-06-2017 cu nota
Georgiana

Ultima vizita la cabinet: mai 2017

„O clinica in care poti sa ai incredere si simti profesionalismul de la primul contact. Dr. Bianca Nakanishi lucreaza excelent,sigur, usor si fara durere. Recomand!”

10
a votat pe 26-05-2017 cu nota
Marius

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2016
Stomatolog recomandat: Iulian Filipov

„Cand auzi de chirurgie te duci pregatit sa te doara, sa te umflii si poate sa si intalnesti un doctor distant si preocupat de propria importanta. Ei bine, la Michelangelo, manevra de chirurgie dentara nici nu a durut, nici nu m-am umflat, iar dr. Filipov este un profesionist desavarsit si un om minunat, care isi ia timp sa iti explice pe larg toti pasii tratamentului si te trateaza cu multa caldura si respect, asa cum este normal. Va multumesc si recomand tuturor!”

10
a votat pe 18-05-2017 cu nota
Andreea

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2017

„Domnisoara doctor are o mana usoara si o delicatete deosebita. Tratament fara durere, cu rezultate estetice excelente. Multumesc!”

10
a votat pe 18-05-2017 cu nota
Camelia

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2017
Stomatolog recomandat: Dan Tugulea

„Un medic endodont excelent, o persoana deschisa si disponibila. Recomand cu incredere!”

Michelangelo Medical Concept
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Brasov
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp