Medlife - Spitalul Clinic Genesys Arad

Medlife - Spitalul Clinic Genesys Arad

Împreună pentru sănătate
Nota 9.5 din 2 recomandări
10820 vizite
Locație: Arad, jud Arad, Str. Cornel Radu nr. 3 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0257960 | 0257219700 | 0720024625
Fax: 0257279400
Program: Luni - vineri: 08:00 - 21:00 Sambata : 08:00 - 14:00 Serviciu de garda permanent. Programari si la tel 0257-219.700 si 0257-219.800
Website: http://www.medlife-genesys.ro
La jumatatea anului 2006 un grup de investitori din Arad a luat decizia de a construi un centru medical modern care sa se constituie ca o alternativa viabila la unitatile sanitare din sectorul public. Mai mult, aceasta institutie se doreste a fi un centru de excelenta al medicinii aradene, care sa readuca increderea in serviciile medicale romanesti si sa asigure locuri pentru perfectionarea personalului medical aradean. In vara anului 2007 au inceput lucrarile efective la acest proiect structurat pe D+P+3E, in ideea de a asigura servicii medicale diversificate si performante.

Astfel, incepand cu luna Iulie a anului 2009 unitatea ofera servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru urmatoarele specialitati: Obstetrica-Ginecologie, Medicina Interna, Cardiologie, Chirurgie Generala, Chirurgie estetica, Chirurgie vasculara, O.R.L., Oncologie, Endocrinologie, Urologie, Stomatologie, Oftalmologie si servicii de laborator. Serviciile spitalicesti pot fi accesate incepand cu luna Septembrie 2009. Pana la sfarsitul anului vor fi semnate protocoale de colaborare cu U.M.F. Timisoara, Universitatea de Vest "Vasile Goldis" si Universitatea din Szeged, unitatea autorizandu-se astfel ca spital clinic. In acest mod va fi posibila desfasurarea actului didactic medical si oferirea unor servicii medicale de inalta tinuta intr-unul si acelasi spatiu.

Capacitatea tehnica de a oferi servicii medicale de calitate a fost asigurata prin dotarea spatiului cu tehnologii de ultima ora in domeniul medical. Astfel, plecand de la nivelul blocului operator unde toate salile au fost concepute in sistemul camerelor curate cu fluxuri laminare si filtre heparinice, lampi scialitice in tehnologie LED, console centrale cu racorduri rapide pentru gaze medicinale si curenti, statii performante de anestezie, sisteme de monitorizare video a actului medical, sisteme centrale de monitorizare a semnelor vitale si mergand pana la nivelul capacitatilor de cazare dotate cu sisteme de furnizare a gazelor medicinale, paturi electrice cu telecomanda si cu sisteme de Nurse Calling portabile, totul duce cu gandul la ceea ce ar trebui sa gasim intr-o clinica de inalta clasa unde medicina se practica la un nivel cel putin european.

Spitalul Clinic Genesys va ofera servicii medicale la nivel de ambulatoriu de specialitate (consultatii ) si la nivel de spital (internari, interventii chirurgicale, nasteri, etc. ). In unul si acelasi spatiu avem capacitatea de a va oferi servicii medicale complete, plecand de la stabilirea unui diagnostic cert pana la rezolvarea pe cale chirurgicala a afectiunilor depistate. Pacientii nu vor mai fi pusi in situatia de a se deplasa in mai multe locatii pentru rezolvarea problemelor de sanatate.

Servicii oferite:

  • Stomatologie generala

Echipa

  • Dr. Botezatu Mihaela
  • Dr. Danciu Maria
  • Dr. Farcutiu Aurelia
  • Dr. Rusu Mihai
  • Dr. Sabin Ghiura
  • Dr. Zdranca Amalia

Recomandări

9
a votat pe 03-10-2012 cu nota
Gabi

Stomatolog recomandat: Zdranca Amalia

„Foarte amabila si grijulie!”

10
a votat pe 04-09-2012 cu nota
Iuhos Florin

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2012
Stomatolog recomandat: Zdranca Amalia

„Simplitate, Dedicatie, Profesionalism, RECOMAND cu incredere!”

Medlife - Spitalul Clinic Genesys Arad
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Arad
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp