Clinica Zambetul

Clinica Zambetul

Noi nu glumim cu dintii
fără recomandări
1043 vizite
Locație: Craiova, jud Dolj, Str. Stefan cel Mare, nr. 67 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0725599599
Program: Luni - Vineri - 10:30 - 20:00
Clinica Zâmbetul oferă o variată gamă de tratamente și servicii dentare pentru a te bucura de un zâmbet strălucitor și o sănătate dentară optimă. Evaluăm starea de sănătate dentară foarte corect, lucrăm cu responsabilitate, tratăm pacienții cu respect și înțelegere, avem experiență indelungată, realizăm planuri de tratament profesionale, respectăm toate programările, deținem tehnologie de ultimă generație și oferim experiențe medicale stomatologice confortabile.


- Este bine de știut faptul că, în general, cariile dentare duc la distrugerile țesuturilor dentare, ajungându-se în final la piederea dinților, dar nu prezintă simptome. Un medic stomatolog are posibilitatea de a depista foarte ușor prezența cariilor, în urma unor controale de rutină. Așadar, vizita regulată la o clinică stomatologică este foarte importantă, deoarece îți va menține dinții albi, strălucitori și sănătoși.

- Clinica noastră oferă servicii profesionale și prietenoase micilor pacienți, medicii nostri stomatologi invățându-i cum să-și ingrijească în mod corect dinții și cum să aibă o sănătate orală optimă.


- Urgențele stomatologice sunt extrem de importante!
Acestea nu trebuie să fie neglijate, deoarece pot să producă sechele permanente sau pot să ducă chiar la tratamente mult mai complexe și costisitoare.

Tratamentele stomatologice de urgență sunt foarte necesare în cazul: durerilor (dureri acute ale dinților și maxilarelor, dureri la cald, dureri la rece, dureri la masticație, dureri care se extind spre gât sau urechi ); sângerărilor abundente în cavitatea bucală; hemoragiilor post-extracționale; traumatismelor dento-alveolare; pierderilor de plombe sau lucrărilor dentare; infecțiilor ce prezintă febră, dureri și umflarea zonei afectate.

Servicii oferite:

  • Stomatologie generala
  • Ortodontie
  • Parodontie
  • Pedodontie
  • Implantologie
  • Estetica dentara
  • Endodontie
  • Protetica
  • Odontologie
  • Chirurgie oro-maxilo-facială (OMF)
Clinica Zambetul
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Craiova
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp