HappyDent Family Clinic

HappyDent Family Clinic

Kids love us. Parents trust us!
Nota 10 din 1 recomandări
2876 vizite
Locație: Cluj-Napoca, jud Cluj, Str. Campului, Nr. 40, Sc. 1, Ap. 3 (zona Kaufland-Mănăștur, vis-a-vis de Grădinița Țăndărică) [Arată în Google Maps]
Telefon: 0743205200
Program: L-V: 09 - 20:00 S, D - inchis
Website: https://happydent.ro/
Clinica stomatologica HappyDent Family Clinic din Cluj-Napoca va ofera servicii stomatologice de preventie si tratament moderne la cele mai inalte standarde profesionale. Suntem in permanenta preocupati de tehnologia moderna ce vizeaza tratamentul stomatologic. Aplicam toate metodele stomatologiei moderne, bazate pe abordarea centrata pe pacient si particularitatile sale, accentul punandu-se pe solutii medicale personalizate.

Un zambet sanatos si frumos, datorat unei danturi bine intretinute, nu numai ca poate sa creasca increderea in sine, dar este si un real indicator al starii generale fizice si mentale a unei persoane. In acest sens, va asiguram o recuperare dentara completa si intampinam in mod adecvat fiecare tip de terapie dentara.

Album foto

Recomandări

10
a votat pe 13-11-2022 cu nota
Gabriela Rusu

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2022
Stomatolog recomandat: Melinda Dénes

„Un medic deosebit”

HappyDent Family Clinic
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Cluj-Napoca
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp