Emdent Clinic MD

Emdent Clinic MD

Ne îngrijim de sănătatea zâmbetului tău.
Nota 10 din 1 recomandări
632 vizite
Locație: Bistrita, jud Bistrita-Nasaud, Colibita 22 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0758585498
Program: Luni - Joi 10:00 18:00
  • Dr. Vlad Bîrle
Suntem o echipă de profesioniști dedicați, care se angajează să ofere servicii stomatologice de înaltă calitate pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet sănătos și frumos.

Oferta noastră de servicii include:
* Restaurare dentară: Ne ocupăm de repararea dinților deteriorați folosind materiale dentare de calitate și tehnici moderne.
* Cariajul dentar: Curățarea profesională a dinților este esențială pentru îndepărtarea plăcii și a tartrului care pot cauza probleme de sănătate dentară.
* Estetica dentară: Vrem să vă ajutăm să aveți un zâmbet frumos și radiant, oferind servicii precum albirea dinților și lucrări de estetică dentară.
* Ortodonție dentară: Ne ocupăm de îndreptarea dinților și a mușchilor maxilarului folosind dispozitive ortodontice, cum ar fi aparatele dentare.
* Parodontologie: Suntem specializați în prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor gingivale, precum și în menținerea sănătății țesuturilor din jurul dinților.
* Implanturi dentare: Oferim cele mai noi tehnologii în materie de implanturi dentare pentru a înlocui dinții lipsă și pentru a vă îmbunătăți funcția și estetica orală.
Suntem dedicați să oferim îngrijire personalizată și de înaltă calitate fiecăruia dintre pacienții noștri. Vă mulțumim că ați ales Clinica Dentară Bistrița pentru nevoile dumneavoastră dentare. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să obțineți cel mai bun zâmbet al dumneavoastră.

Servicii oferite:

  • Ortodontie
  • Parodontie
  • Implantologie
  • Estetica dentara
  • Endodontie
  • Protetica
  • Chirurgie oro-maxilo-facială (OMF)

Album foto

Recomandări

10
a votat pe 02-01-2023 cu nota
Ligia Constantin

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2022

„Excelenta si maiestrie. Lucreaza foarte atent, Preturi calitate foarte bune.”

Emdent Clinic MD
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Bistrita
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp