Dr. Muller-Kuti Eva

Dr. Muller-Kuti Eva

Nota 10 din 1 recomandări
5327 vizite
Locație: Brasov, jud Brasov, Str. Neptun nr. 30, sc. A, ap. 3 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0268332851 | 0368441556
Fax: 0268332851
Program: URGENTE Luni - Sambata 10 - 01 ( SI SARBATORI LEGALE ) Duminica INCHIS Program tratamente Luni - Vineri 12 - 21
  • Dr. Bunea Remus
  • Dr. Muller- Kuti Zoltan
  • Dr. Müller-Kuti Éva - radiodiagnostic si imagistica dentara, laserterapie
DESPRE NOI
Ne-am infiintat imediat dupa Revolutie, in mai 1991, fiind pionieri in domeniu si in zona, ca o necesitate a inbunatatirii si diversificarii actului medical stomatologic si ca o alternativa la serviciile medicale-dentare existente pana in acel moment acordate de policlinicile de stat.
Reprezentantul legal al firmei, precum si asociatul sau unic este dr.Müller- Kuti Éva, medic specialist stomatolog, absolventa a Institutului de Medicina si Farmacie "Victor Babes" - Facultatea de Stomatologie - promotia 1979, membru fondator al Asociatiei Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania (AMSPPR ), membra a Societatii de Stomatologie Estetica din Romania (SSER ), membra a Comisiilor de Acreditare si Disciplina din cadrul Consiliului Judetean al CMDR Brasov. Cu competente din 2006 in Radiodiagnostic si imagistica dentara si Laserterapie.
Firma a functionat la inceput cu un singur cabinet dentar intr-un spatiu inchiriat de dispensar in orasul Sacele. Am crescut treptat prin perseverenta. Cu fonduri proprii si ulterior apeland la credite am achizitionat aparatura de inalta clasa, apoi am participat la cursuri de perfectionare, conferinte interne si internationale, intr-un cuvant la majoritatea manifestarilor organizate pe teme dentare, cu dorinta de a atinge noi performante in domeniu si pentru a satisface cerintele in crestere ale pacientilor mei.
In anul 2000 am deschis al doilea cabinet dentar cu profil de urgente si cu program non-stop in municipiul Brasov, fiind singurul cabinet de acest gen in tot judetul Brasov.
In 2001 am achizitionat actualul sediu unde au fost mutate cele doua cabinete.
In 2007 am infiintat Laboratorul de radiologie si imagistica dentara, indispensabil unui act stomatologic competent. Acesta functioneaza sub directa si competenta indrumare a d-lui dr. Müller- Kuti Zoltán, absolvent 2006 al Facultatii de Medicina Dentara - Universitatea "Vasile Goldis" din Arad, administratorul firmei, cu competenta din 2006 in Radiodiagnostic si imagistica dentara.
Un real ajutor reprezinta colaborarea in cadrul serviciului de urgente cu di. dr.Bunea Remus, medic dentist, absolvent 2013 al Facultatii de Stomatologie - UMF Tg. Mures, care cu un vast bagaj de cunostinte teoretice si practice, multa seriozitate, rabdare cu pacientii rezolva cazurile de urgenta dupa programul de la cabinetul propriu, aducand un suflu nou in firma prin tineretea, si dorinta sa de dezvoltare.
Politica noastra consta in a avea o accesibilitate cat mai larga prin preturi relativ mici.
Actualmente functionam cu doi medici titulari, un medic colaborator, doua asistente si un registrator medical.Formam un colectiv verificat de timp, bine inchegat al carui obiectiv reprezinta cu certitudine rezolvarea problemelor pacientilor nostri promt si la cel mai inalt nivel profesional. Ne caracterizeaza tenacitatea, perseverenta, dorinta de cunoastere si autodepasire. Dorim sa obtinem si sa acordam servicii de inalta calitate, motiv pentru care ne aflam acum, aici.

Album foto

Recomandări

10
a votat pe 07-03-2015 cu nota
Madalina D.

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2014
Stomatolog recomandat: Bunea Remus

„Un medic extraordinar. Incredibil de rabdator si foarte profesionalist.”

Dr. Muller-Kuti Eva
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Brasov
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp