Dr. Visan Dana

protetică (lucrări dentare), chirurgie dentară, parodontologie și implantologie, ortodonție, endodonție (tratamente de canal), pedodonție, odontoterapie (plombe), estetică și profilaxie dentară
fără recomandări
Locație: Timisoara, județul Timis
Telefon: 0767529657
Solicită o programare
Visan Dana
Sunt Doctor Dana Vișan și misiunea mea este să creez un cabinet stomatologic unde omului să nu-i mai fie frică de vizita la medicul dentist. Vreau să văd oamenii zâmbitori mereu.

Pentru asta, pe lângă servicii dentare impecabile, prețuri corecte și echipamente moderne, petrec mult timp cu pacienții mei și le povestesc despre opțiunile pe care le au, ce a cauzat problema și le ofer sfaturi pentru a putea preveni alte probleme pe viitor.

Pun suflet în fiecare lucru mic pe care îl fac pentru că îmi doresc ca fiecărui om așezat pe scaunul meu să-i ofer increderea că totul va fi bine.

Servicii stomatologice: PROTETICĂ (LUCRĂRI DENTARE ), CHIRURGIE DENTARĂ, PARODONTOLOGIE ȘI IMPLANTOLOGIE, ORTODONȚIE, ENDODONȚIE (TRATAMENTE DE CANAL ), PEDODONȚIE, ODONTOTERAPIE (PLOMBE ), ESTETICĂ ȘI PROFILAXIE DENTARĂ
Recomandă
Recomandă acest Stomatolog

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Dentiști Timisoara
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp