Dr. Sirbu Adrian

Nota 10 din 9 recomandări
Locație: Alexandria, județul Teleorman
Sirbu Adrian
endodontie
implantologie
protetica
ortodontie
estetica
radiologie
igienizare

Recomandări

10
a votat pe 20-06-2023 cu nota
Aneta Grigore

Ultima vizita la cabinet: iunie 2023

„Profesionalism, talent, pasiune, omenie! Felicitări pentru tot ce faceți împreună, Adriana și Adrian Sârbu! Felicitări doamnei doctor Rodica Sîrbu, pentru dragostea fată de muncă, fată de oameni, sădită in sufletele voastre!”

10
a votat pe 31-03-2023 cu nota
Mircea Dragu

Ultima vizita la cabinet: martie 2023

„Am fost la soții Sîrbu pentru o lucrare mai complexă, la recomandarea unui prieten, și am fost plăcut impresionat. Sunt o echipă de medici profesioniști iar lucrările realizate de acestia sunt de calitate! De remarcat și amabilitatea și seriozitatea cu care tratează pacienții! Recomand! Dragu M.”

10
a votat pe 02-02-2023 cu nota
Ioana Cristea

Ultima vizita la cabinet: februarie 2023

„Dacă sunteți în căutarea unor medici stomatologi profesioniști, empatici, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, dacă doriți un excelent raport calitate-preț, dacă doriți siguranță prin servicii de înaltă calitate și înalt profesionalism, sunați pentru o programare la tel. 0722 235 366, la cabinetul de stomatologie al domnilor doctori SÂRBU. RECOMAND ACEȘTI MEDICI, care vă vor primi cu multă căldură, răbdare și înțelegere. Un zâmbet pentru dumneavoastră, și un coș cu margarete, domnilor doctori! Vă ador!”

10
a votat pe 27-08-2022 cu nota
Alfred

Ultima vizita la cabinet: august 2022

„Dragilor, pentru cei care vă doriţi servicii stomatologice ireproşabile, fără a face rabat de la calitate, apelaţi cu încredere la serviciile Dr. Sârbu Adrian şi echipa sa. Fără nicio exagerare, mergeţi pe mâna mea, şi îmi veţi da dreptate. Am făcut mai multe lucrări acolo, iar ultima pe data de 24.08.2022, a fost de o complexitate mai mare, după aproximativ cinci ore de muncă asiduă din partea echipei, şi multă răbdare, amorţeală şi oboseală din partea mea, efortul a meritat. Mulţumesc pe această cale amândurora pentru toată străduinţa şi munca de care au dat dovadă, ca rezultatul final să fie cel scontat. Mai spun doar atât: Din partea dânşilor, cărora le ofer nota 10 plus, le spun, „Continuaţi să rămâneţi la fel de buni, ca până acum, în tot ceea ce faceţi”, veţi găsi întodeauna, devotament, încredere, rigoare, experienţă, profesionalism, onestitate. O zi frumoasă!. Alfred ”

10
a votat pe 04-01-2022 cu nota
Vera Cojoaca

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2022

„In cabinetul dr.Sarbu intalnesti aparatura de ultima generatie,calitate exceptionala a lucrarilor,caldura umana si profesionalism.Intotdeauna iesi cu zambetul pe buze.Recomand din toata inima!”

10
a votat pe 01-09-2021 cu nota
Liliana MIHAI

Ultima vizita la cabinet: august 2021

„Multumesc Dr. Adriana si Adrian Sirbu pentru competenta, calitatea si rabdarea cu care au lucrat la rezolvarea problemelor mele dentare. O echipa de nota 10. Voi pastra legatura cu dansii si ii recomand cu caldura si altor persoane care au nevoie de implanturi si nu numai.”

10
a votat pe 11-01-2019 cu nota
Neața ion

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2016

„Un profesionist excelent.”

10
a votat pe 04-06-2018 cu nota
Tina

Ultima vizita la cabinet: iunie 2018

„Astăzi am avut primul consult,un medic direct care expune și părțile bune și cele mai puțin bune ale problemei prezente, preturi accesibile..deci,recomand cu încredere!”

10
a votat pe 28-11-2015 cu nota
Daniela

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013

„Recomand cu toata increderea....este un medic stomatolog de exceptie...cu drag Daniela va saluta si Raul va pup si multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine....”

Recomandă
Recomandă acest Stomatolog

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Dentiști Alexandria
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp