Dr. Paltinisanu Paul

Nota 10 din 2 recomandări
Locație: Brasov, județul Brasov

Recomandări

10
a votat pe 06-01-2022 cu nota
Andrada

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2022

„Nu am cuvinte sa descriu serviciile exceptionale pe care le ofera domnul doctor!!! I as fi dat o noata mai mare daca puteam. Cel mai bun pe Brasov!!! Dupa 3 medici stomatologi care m au lasat cu un gust amar... am avut totusi norocul sa mi l recomande o cunostinta pe domnul Paul. Sunt foarte multumita!!! Mergeti cu incredere, nu o sa regretati!”

10
a votat pe 19-06-2012 cu nota
Daniel

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2011

„Acest cabinet este cel mai bun si modern din Brasov. Programarea se respecta, clientul se respecta. Am facut o extractie si vreau sa spun ca doctorul a facut tot posibilul sa nu simt nimic. Mi-a explicat exact, de ce trebuie realizata extractia, ca e de facut pentru inlocuire, ce e de facut dupa extractie...totul cu rabdare si explicat in detaliu. Preturile de asemenea sunt extrem de mici... De exemplu am fost prima data, la o diagnosticare, si nu am dat nici un ban...Mi-a spus ca nu a facut nimic...ca doar s-a uitat ce trebuie facut. Si acest uitat a durat in jur de 15 minute pentru care nu am scos nici un ban...M-a programat pentru o extractie la care am platit exact 60 de lei. Cabinetul este foarte modern si are si aparat de radiologie unde in maximum 5 minute cu numai 8 lei o radiografie a dintelui este gata.”

Recomandă
Recomandă acest Stomatolog

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Dentiști Brasov
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp