Dr. Maier Marius

tratamente nedureroase de nerv, albire, sedare, gură uscată, scrâșnit, protetică, implante, laser
fără recomandări
Locație: Brasov, județul Brasov
Telefon: 0771165056
Solicită o programare
Maier Marius
Bună, sunt Dr. Marius Maier și mă bucur să te am alături.

Am absolvit facultatea din Cluj, în anul 2007, apoi am revenit acasă, în Brașov, unde am început să lucrez ca și medic dentist. Au urmat 2 ani de masterat în București care au completat nevoia mea de a oferi un pic mai mult decât se așteaptă de la noi.

Am lucrat apoi 2 ani ca și medic dentist în Germania. Atitudinea tehnică, corectitudinea și grija față de oameni, ca și cultura a lor, s-au mulat foarte bine personalității mele și mi-au completat evoluția. Mi s-au deschis noi orizonturi, am apreciat perspective pertinente și mi s-a confirmat, din nou, că, deși suntem cu toții diferiți, atunci când vine vorba de dentist avem așteptări și nevoi similare

A fi medic este mai mult decât a îi rezolva pacientului un disconfort fizic; este vorba de a crea conexiune cu oamenii, de a le ințelege nevoile și de a le purta de grijă atât fizic, cât și emoțional. Mă bucură a face bine, sau cel puțin a încerca din răsputeri.

Scrie-mi acum! Intra aici -> https://app.medic.chat/dr/dentistul.meu
Recomandă
Recomandă acest Stomatolog

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Dentiști Brasov
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp