Dr. Cojocaru Ion

Nota 10 din 4 recomandări

Recomandări

10
a votat pe 02-02-2016 cu nota
Iurea Alexandru

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2015

„Pentru nimeni nu este placut sa mearga la dentist, dar la aceasta clinica parca este o placere sa mergi. Recomand cu mare incredere atat clinica cat si doctorul, dar si personalul. ”

10
a votat pe 31-01-2016 cu nota
Vladimir

Ultima vizita la cabinet: iulie 2015

„Bine organizat, orientat spre necesitățile pacintului, meticulos, un simt al esteticului deosebit și profesionalism sunt câteva din calitățile pe care le-am observat la dl. Doctor. Cât despre clinică, bine dotată, se utilizează în actul medical materiale de bună calitate combinate cu utilaje moderne după tehnologii de ultimă generație. Per total m-am simțit în siguranță.”

10
a votat pe 29-01-2016 cu nota
Sebastian

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016

„Pot spune cu mana pe inima ca a fost cea mai buna experienta la stomatolog pe care am avut-o. Domnul doctor este tanar, foarte priceput si amabil, iar cabinetul este foarte bine dotat cu echipamente de ultima generatie. Recomand cu cea mai mare placere Clinica Dental Alex!”

10
a votat pe 29-01-2016 cu nota
Daniel Ceapa

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016

„Clinica de top, servicii de top, doctori de exceptie! Recomand cu incredere! In special pe Dl. Dr. Cojocaru Ion, care, desi tanar, la inceput de drum, nu lasa deloc sa se vada acest lucru! Multumesc pentru atentia acordata de fiecare care data! ”

Recomandă
Recomandă acest Stomatolog

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Dentiști Brasov
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp