Dr. Citiriga Ileana

chirurgie dento-alveolara
Nota 10 din 2 recomandări
Locație: Brasov, județul Brasov
Solicită o programare

Recomandări

10
a votat pe 19-02-2012 cu nota
Boboc Florin

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2010

„Preturi excelente, are o mana finuta, lucreaza foarte bine, o adevarata profesionista care m-a tratat ca pe un pacient nu ca pe un client. O recomand din toata inima...e de exceptie. Deasemenea, asistentele dnei doctor, Lidia si Bianca sunt minunate.”

10
a votat pe 13-02-2012 cu nota
Zsuzsanna Pal

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2011

„Am avut 4 operatii de masea de minte la ea, a lucrat cu seriozitate, oferind toate conditiile pentru a ma simti cat mai comfortabil in timpul operatiei si de asemenea tratamentele postoperatorii au fost de calitate inalta si gratis. Este experta in asemenea operatii, sigura pe ea, inlaturand astfel toate riscurile/efectele secundare care pot intervenii in urma unei asemenea operatii. Interventia nu a durut deloc, nici macar anestezia deoarece anestezia inainte cu spray. La Citiriga Ileana am avut parte de tratare cu profesionalism adevarat, rar intalnita. Dupa operatii, am fost la ea pentru a trata restul problemelor dentare. Echipamentul folosit in cabinet e modern, cabinetul e mare, aerisit. Atitudinea dentistei CITIRIGA ILEANA este serioasa in toate situatiile: daca i-am zis ca ma doare o masea recent plombata(la un alt cabinet) nu mi-a dat lndicatii de genul "pune pasta de dinti pe ea si o sa treaca", sau "o sa treaca cu timpul" cum am primit la alte cabinete, ci a schimbat plomba si de atunci n-am mai avut probleme cu maseaua respectiva. Citiriga Ileana e priceputa, indemanatica si are experienta, iar preturile practicate sunt foarte bune in comparatie cu preturile din Brasov.”

Recomandă
Recomandă acest Stomatolog

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Dentiști Brasov
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp