Dr. Badita Ionut

Nota 10 din 7 recomandări
Locație: Bacau, județul Bacau

Recomandări

10
a votat pe 09-06-2020 cu nota
Covaliu Irina

Ultima vizita la cabinet: iunie 2020

„Profesionalism și multa înțelegere și empatie! Felicitări! Recomand cu incredere!”

10
a votat pe 23-02-2016 cu nota
Vladu Me

Ultima vizita la cabinet: februarie 2016

„Dupa ce m-am plimbat pe la 3 diferiti dentisti care numai dadeau nicio sansa de salvare dintelui meu, dl. doctor a fost singurul care a reusit sa-l salveze la un pret foarte convenabil.”

10
a votat pe 02-02-2016 cu nota
Iulia

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016

„Experienta din anglia a domnilor doctori isi spune cuvantul. Revin oricand cu placere si incredere. ”

10
a votat pe 27-03-2015 cu nota
Bogdan Chelariu

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2014

„Ca expatriat, am putut sa folosesc doar serviciile diferitilor dentisti din orasele unde am locuit in ultimii 11 ani. Cu ocazia unei vizite si mai ales la recomandarea multor prieteni din Bacau, am hotarat sa apelez la serviciile Byo Dental Practice. Calitatea tratmentelor a fost exceptionala si am decis sa ma intorc peste cateva luni pentru terminarea unor lucrari la alti dinti..Datorita experientei si aparaturii pe care cabinetul o detine, am putut transfera de la dentistul cu care lucram in Canada, dosarul cu toate datele si radiografiile prin email asigurand astfel o continuitate a tratamentelor anterioare. Recomand cu incredere!”

10
a votat pe 06-03-2015 cu nota
Bogdan Ciubotaru

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014

„Experienta mea cu cabinetele de stomatologie este extrem de redusa intrucat nu am avut nevoie pana acum, insa traditionala frica de dentist mi-a fost amplificata binisor de-a lungul timpului. Am apelat la acest cabinet tocmai pentru ca am dorit servicii de calitate, rabdare si o interactiune doctor-pacient care sa ma faca sa ma simt confortabil - acesta a fost si motivul pentru care am venit din Bucuresti. Rezultatul a fost excelent si recomand cu incredere echipa de doctori de la Byo Dent!”

10
a votat pe 04-03-2015 cu nota
Stefan Baciu

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2014

„Un cabinet si o echipa de doctori cu adevarat profesionisti. Experienta dobandita in UK isi spune cuvantul si dincolo de tratamentul in sine, ceea ce conteaza este atentia fata de pacient si rabdarea in a explica optiunile de tratament, potentialele evolutii ale problemelor lasate netratate, adaptarea tratamentului in sine la nivelul de rezistenta la disconfort (si nu durere pentru ca nu se ajunge acolo) al fiecarui pacient. Recomand cu incredere!”

10
a votat pe 17-07-2014 cu nota
Emi

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2014

„Foarte profi”

Recomandă
Recomandă acest Stomatolog

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Dentiști Bacau
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp