Dr. Ana Maria Joian

protetică dentară
Nota 10 din 12 recomandări
Locație: Deva, județul Hunedoara

Recomandări

10
a votat pe 05-03-2020 cu nota
Morar Alexandru

Ultima vizita la cabinet: iunie 2019

„Dr. Ana Maria Joian este acel doctor din Medicina Dentară, care are toate calitățile pentru a nu exista/apărea frica de Dentist. Este doctorul care are o rabdare de fier, profesionalism și o finețe aparte în a lucra cu instrumentele din cabinet, care se găsește foarte rar, iar munca depusă este de fiecare dată din adâncul sufletului, dorința arzătoare fiind succesul și mulțumirea pacientului. Respectul meu pentru Dr. Ana Maria Joian este unul care nu poate fi descris cu ajutorul cuvintelor, mă înclin în fața ei și în fața Medicinei Dentare!”

10
a votat pe 18-08-2019 cu nota
Maria V.

Ultima vizita la cabinet: iunie 2019

„Sunt o persoana careia ii este frica de dentist, datorita experientelor neplacute din trecut. Dr. Ana Maria Joian m-a ajutat sa trec peste aceasta frica. Dupa saptamani de munca acest doctor minunat si extrem de talentat mi-a redat acest zambet frumos de care ma bucur in fiecare dimineata. Profesionalism, servicii excelente, o experienta foarte buna! Pentru cei care au frica de dentist si cauta un medic stomatolog de incredere, am un singur mesaj: nu mai este nevoie sa-l cautati, l-ati gasit deja!”

10
a votat pe 15-08-2019 cu nota
Lorant

Ultima vizita la cabinet: august 2019

„Mersul la dentist a ajuns sa fie o relaxare. Felicitari Dr.Ana Maria Joian pentru profesionalismul, priceperea si atitudinea cu care are grija de pacienti!!! Recomand tuturor un nou mod de relaxare,mersul la dentist.”

10
a votat pe 13-08-2019 cu nota
Valentina Salamon

Ultima vizita la cabinet: iulie 2019

„Profesionalism, atmosfera prietenoasa si relaxata, toate acestea le-am gasit in acest cabinet. Doamna doctor Joian Ana Maria este mereu atenta la detalii, are multa rabdare, se vede ca face aceasta meserie cu multa placere si implicare. Pe langa toate acestea, este si un om minunat, bland si amabil. Ii multumesc atat doamnei doctor Joian Ana Maria, cat si intregului personal! O echipa tanara, profesionista si frumoasa! Recomand cu toata increderea! ”

10
a votat pe 13-08-2019 cu nota
Claudia Stefanut

Ultima vizita la cabinet: iunie 2019

„Doamna doctor Ana Maria Joian este In primul rand o persoana calda si intalegatoare care se asigura ca dorintele pacientilor sunt indeplinite si fiecare caz este tratat cu profesionalism. O experienta extrem de placuta sa cunosti aceasta echipa de profesionisti ce ofera o calitate deosebita tratamentelor stomatologice.”

10
a votat pe 17-07-2019 cu nota
Lupas daniel

Ultima vizita la cabinet: iulie 2019

„O echipa de profesionisti desăvârșită.. Dr Joian Ana este un medic profesionist din toate punctele de vedere.. Se vede ca iubeste ceea ce face!! Recomand cu cea mai mare incredere!! ”

10
a votat pe 15-07-2019 cu nota
Rosca Razvan Florin

Ultima vizita la cabinet: iunie 2019

„Dr Joian Ana este medicul la care un pretentios ca mine a gasit de toate: profesionalism, atentie “adevarata” pentru problema pacientului, un mediu prietenos si mai ales problemele avute au fost rezolvate peste asteptarile mele de bine. Recomand cu toata increderea acest dr/om cu maini magice si suflet mare. Multumesc Dr Ana Joian”

10
a votat pe 14-07-2019 cu nota
Andreea

Ultima vizita la cabinet: februarie 2019

„Personalul cabinetului este extrem de prietenos, politicos și înțelegător. Doctorii se asigură întotdeauna că aveți parte de cea mai bună experiență de la început până la sfârșit. Va sunt oferite explicații necesare înaintea fiecărei proceduri și confort pe durata acestora. Recomand cu încredere tuturor celor care își doresc o bună sănătate orală!! ”

10
a votat pe 14-07-2019 cu nota
Bianca

Ultima vizita la cabinet: februarie 2019

„Calitate, profesionalism și amabilitate. O atmosfera foarte faină, o adevarata echipa de profesioniști! ”

10
a votat pe 14-07-2019 cu nota
Poenar Alexandra

Ultima vizita la cabinet: iulie 2019

„O adevărată echipa de profesioniști. Felicitări întregului colectiv pentru munca pe care o depuneți în fiecare zi și pentru ca ridicati standardele in medicina dentara și nu numai!”

10
a votat pe 14-07-2019 cu nota
Razvan Rosca

Ultima vizita la cabinet: februarie 2019

„Dr Joian Ana este genul ala de medic despre care se spune ca nu mai “exista”. Profesionalism, atentie, rabdare, finete la “mana” si multe alte lucruri bune vor intalni oamenii care vor ajunge sa cunoasca acest medic de nota 11! Cel mai important, rezultatele colaborarii cu Dr Joian Ana, in cazul meu au depasit asteptarile!! am avut 2 incercari fara succes de rezolvare a unei probleme dentare care afecta functional si estetic pana sa fiu pacientul Dr Joian. Recomand acest dr cu incredere si celor mai pretentiosi oameni din lume”

10
a votat pe 13-07-2019 cu nota
Sapta Amanda

Ultima vizita la cabinet: iunie 2019

„o echipa de oameni minunati, profesionisti si o calitate deosebita a tratamentelor stomatologice! Mulțumesc Dr. Ana Maria Joian! recomand cu cea mai mare incredere ”

Recomandă
Recomandă acest Stomatolog

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Dentiști Deva
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp