Dental Vocation Studio

Dental Vocation Studio

passion for details
fără recomandări
425 vizite
Locație: Bucuresti, Str. Malva Nr. 35 ap. 5 , sector 3
Telefon: 0734357357 | 0722828799
Program: Luni 12-18, Marti 10-20, Joi 10-20, Vineri 10-20

| Inovatie si acuratete | Tratamente de succes puternic sustinute de tehnologie | Materiale premium pentru confort si estetica maxima |

 

Lucram cu materiale bio-compatibile, avem dotari tehnologice avansate, suntem medici competenti, responsabili, profesionisti si ne caracterizeaza pasiunea pentru detalii pentru ca avem foarte multa rabdare. Tratamentul dentar de care beneficiati in cadrul clinicii noastre este unul corect, sigur, complet si accesibil. Experienta profesionala si tehnologia moderna ne permit interventii de scurta durata, mult mai precise, vindecare accelerata si rezultate mult mai durabile.Echipa Dental Vocation Studio este pregatita profesional la un nivel inalt si este specializata în tehnologii moderne, pe care le poate aplica si exploata in activitatea curenta, concentrandu-se intotdeauna pe rezultate exceptionale.

Într-o lume medicală în continuă evoluție cabinetul nostru se remarcă prin angajamentul său puternic să ofere servicii dentare de înaltă precizie, cu ajutorul tehnologiei moderne, în deplin confort și maximă siguranță of best class or quality. Avem medici specialiști forte bine pregătiți și utilizăm cele mai noi tehnologii și echipamente de ultimă generație pentru tratamente dentare de înaltă performanță.


Principala noastră misiune este acordarea sprijinului de specialitate respectând valori esentiale:
1. RESPONSABILITATE / PROFESIONALISM / ADAPTABILITATE
2. PROMTITUDINE / RIGUROZITATE / EXPERIENTA
3. PASIUNE / RABDARE / INOVATIE
4. SIGURANTA / CONFORT5. ACCESIBILITATE / PRET CORECT


Echipa medicala Dental Vocation Studio reprezinta o modalitate complet noua de a diagnostica, a planifica tratamentul si de a crea restaurari estetice functionale pentru pacienti, intr-o maniera mai productiva si mai eficienta, cat si posibilitatea, pe de o parte sa ofere tratamente lipsite de durere si disconfort, iar pe de alta parte sa ofere tratamente sigure si precise, folosind tehnologii si echipamente IT, pentru ca acest ansamblu reprezinta viitorul in stomatologie.Toate acestea sunt premisele catre progres, pentru ca vor spori si mai mult relatia dentist / asistent / tehnician, odata ce ne deplasam impreuna in aceasta noua era a ingrijirii pacientului.Pentru a putea sa se diferentieze de alte unitati medico-sanitare de profil, este necesar ca firma sa-si slefuiasca imaginea de brand si a propunerii de valoare, folosind pe piata serviciilor medicale stomatologice denumirea – marcă înregistrată “DVS Dental Vocation Studio passion for details”.

 

Viziteaza-ne site-ul web dentalvocationstudio.ro, verifică reputația noastră pe google map, consulta lista cu servicii și prețuri Dental Visual Studio | Clinica Stomatologica sector 3 (dentalvocationstudio.ro )

Dacă doriți servicii stomatologice rentabile, care să ofere rezultate excelente, luați în considerare vizitarea cabinetului nostru stomatologic din str. Malva nr.35, sector 3 București.

Echipa

  • Dr. Saru Andreea - medic stomatologie generală
  • Dr. Saru Sorin - medic stomatologie generală, protetică dentară, estetică dentară
  • Dr. Sîrbu Eugeniu - medic rezident chirurgie dento-alveolară, medic stomatologie generală
  • Dr. Ștefan Brândușa - medic specialist parodontologie

Album foto

Dental Vocation Studio
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Bucuresti
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp