CMI Dr. Sarbu Georgeta

Nota 10 din 5 recomandări
5219 vizite
Locație: Braila, jud Braila, Str. Calarasilor, nr. 125
Telefon: 0239611742
  • Dr. Sarbu Georgeta

Recomandări

10
a votat pe 18-01-2016 cu nota
bratosin daniel

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016
Stomatolog recomandat: Sarbu Georgeta

„lucreaza foarte bine”

10
a votat pe 26-11-2014 cu nota
AIRINEI IULIANA

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2014
Stomatolog recomandat: Sarbu Georgeta

„Un medic exceptional,mi/a redat zambetul si increderea in mine,a fost o lucrare fff grea dar dansa,impreuna cu colaboratorii au izbutit.Au facut o MINUNE de lucrare.LE MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL!”

10
a votat pe 07-08-2014 cu nota
Aafrodita Stoian

Ultima vizita la cabinet: iulie 2014
Stomatolog recomandat: Sarbu Georgeta

„Am venit din Canada si pentru a repara dintii sotului meu care necesitau urgent interventii majore. As umple mai multe rinduri pentru a relata intimplarea prin care am ajuns la cabinetul dnei doctor Sarbu Georgeta si a fiicei dumneaei. Doamna doctor este de un profesionalism din ce in ce mai rar, o mana sigura, corectitudine si mult umanism. Acum stim ca avem dentistul nostru, undeva in Romania. Dumnezeu sa ii dea sanatate si sa fie inconjurata de oameni asemanatori. Familia Stoian, Quebec, Canada”

10
a votat pe 27-03-2014 cu nota
Alice Ercuta

Ultima vizita la cabinet: martie 2014
Stomatolog recomandat: Sarbu Georgeta

„Dupa ce i-am trecut pragul acestui cabinet, mie personal mi se pare imposibil de a merge pentru un consult, o interventie sau doar o parere in domeniu stomatologic in oricare alt loc!....Stiti cum se cheama acest lucru?... Sunt dependenta de CMI DR. Sarbu Georgeta!Nu ramane, decat sa verificati personal si dumneavostra daca va veti molipsi de aceesi "afectiune"!Eu am contactat-o inca din Mai 2003.E ceva timp de atunci si inca nu am semne/motive de a face alt gen de afirmatii. Mergeti cu incredere si "cascati gura" la d-na Doctor Sarbu Georgeta!...Macar o data, dupa aceea decideti pentru ce urmeaza....Cu respect!”

10
a votat pe 01-12-2011 cu nota
Dan Lucian Albu

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2011
Stomatolog recomandat: Sarbu Georgeta

„Un medic excelent, mana usoara, lucrari sigure, profesionalism, punctualitate. Colaboratori de asemenea de nota 10, tehnician dentar Catalin, numai cuvinte de lauda. Daca as afla si o adresa de e-mail, le-as multumi si personal.”

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Braila
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp