Cabinet dentar Dr. Gafar Filiz (Omer)

Cabinet dentar Dr. Gafar Filiz (Omer)

Fără durere, prețuri accesibile pentru toate buzunarele
Nota 10 din 3 recomandări
6289 vizite
Locație: Constanta, jud Constanta, B-dul Al. Lăpușneanu nr. 106 , bl. L1, sc. C, ap. 44 - zona intersecția Dacia lângă Trei Ceasuri [Arată în Google Maps]
Telefon: 0723323294
Program: Luni : 08-20 Marti : 08-20 Miercuri : 08-21 Joi : 08-20 Vineri : 08-20 Sambata : 08-15 Duminica : URGENTE STOMATOLOGICE
Website: www.tara-dent.ro
Aveti nevoie de un medic stomatolog FOARTE BUN ? Daca da, atunci vizitati cabinetul TARADENT si nu o sa va para rau. Clinica Dentara TARADENT - Dr. Omer Filiz este orientata catre sanatatea dentara a pacientilor sai, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre ei. Oferim servicii de STOMATOLOGIE ieftine si tratam cu seriozitate si succes toate afectiunile stomatologice, inclusiv cele chirurgicale.
Avem grija de sanatatea dumneavoastra prin tratamentele care le oferim, cat si prim masurile stricte de igiena si sterilizare. Oferim garantie pentru lucrarile dentare realizate in cabinetul nostru TARADENT (intre 1 si 5 ani pentru toate lucrarile dentare ). Medicul stomatolog DR. OMER FILIZ ne spune ca perioada de exploatare a lucrarilor poate fii mai indelungata decat garantia lucrarii.
Clinica detine aparatura avansata pentru orice tip de interventie stomatologica. Igiena este asigurata prin pardoseli din materiale speciale antibacteriene si antiseptice cat si prin tehnici moderne de sterlizare si de pregatire a instrumentarului intr-o camera speciala in conditii speciale de asepsie.
Dotarile tehnice includ unituri dentare cu o ergonomie de exceptie ceea ce ii ofera pacientului un confort sporit.

Album foto

Recomandări

10
a votat pe 17-03-2015 cu nota
Sheity

Stomatolog recomandat: Omer Filiz

„Un medic stomatolog foarte bun! Va recomand cu incredere!”

10
a votat pe 14-11-2014 cu nota
CUCIUC VERONICA

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2014
Stomatolog recomandat: Omer Filiz

„PROFESIONALISM”

10
a votat pe 09-09-2011 cu nota
Ionescu Ana

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2011
Stomatolog recomandat: Omer Filiz

„Am fost foarte multumita de atentia si grija acordate de dr. Omer, precum si de tratamentul si lucrarea executata, mai ales ca sunt in varsta, cu probleme aferente varstei.”

Cabinet dentar Dr. Gafar Filiz (Omer)
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Constanta
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp