CMI Dr. Cociorva Bianca

CMI Dr. Cociorva Bianca

Nota 10 din 1 recomandări
6376 vizite
Locație: Deva, jud Hunedoara, Str. 22 Decembrie, bl. D2
Telefon: 0742125701
Program: Luni-Vineri: 10:00-18:00
Website: www.implantologie-deva.ro
  • Dr. Cociorva Bianca
Clinica noastra este alcatuita din doua cabinete (unul de adulti si unul de copii ); suntem singura clinica din Deva cu cabinet dotat special pentru nevoile micutilor pacienti (sala de asteptare cu jucarii, materiale si instrumentar adecvat lor ). Copiilor nu li se trateaza doar afectiunile dentare existente, ci li se aplica aparate dentare fixe si mobile,li se explica tehnici de periaj, li se corecteaza obiceiurile alimentare, obiceiurile vicioase, li se efectueaza manopere profilactice si sunt indrumati la controale periodice pe toata durata dentitiei temporare pana la inlocuirea acesteia cu cea permanenta. Avem convingerea ca micii pacienti vor ramane si pe viitor pacienti ai clinicii noastre si vor reveni cu drag. Indiferent ce problema aveti, de ordin stomatologic si nu numai, va vom ajuta si va vom indruma deoarece ne face placere.

Radiografiile dentare se pot efectua tot aici, pacientul ne mai fiind nevoit sa plece din cabinet pentru efectuarea unui film dentar.

Si pentru ca ne pasa de siguranta d-voastra am dotat cabinetul cu un autoclav si cu o masina de spalat si dezinfectat instrumentar medical astfel incat sa nu mai existe grija pentru bolile cu transmitere sanguina (HIV,HBV,HCV ).
In clinica noastra se efectueaza manopere complexe de genul implantelor dentare, chistectomiilor, descoperirilor chirurgicale in scop ortodontic, rezectiilor apicale, odontectomiilor, aditiilor osoase, sinus liftingului, precum si tratamentele chirurgicale ale bolii parodontale (detartraj in camp deschis, aditii de os ).

Si pentru a pleca de la noi cu zambetul pe buze va punem la dispozitie posibilitatea de a va placa dintii cu fatete de portelan sau tratamentul de albire dentara cu lampa BEYOND.

Recomandări

10
a votat pe 11-02-2015 cu nota
delia

Ultima vizita la cabinet: februarie 2014

„Totul la superlativ”

CMI Dr. Cociorva Bianca
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Deva
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp