CMI Dr. Bucur Patricia

Nota 10 din 3 recomandări
5867 vizite
Locație: Ramnicu Valcea, jud Valcea, Spl. Independentei, nr. 2 bl. 4 sc. A ap. 4 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0745613630 | 0250732155
  • Dr. Bucur Patricia

Recomandări

10
a votat pe 18-10-2012 cu nota
Tuncu Georgeta

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2008
Stomatolog recomandat: Bucur Patricia

„Este un medic de exceptie,am fost acum cativa ani si urmeaza sa mai merg ca au mai aparut probleme dentare in familie; îi multumesc dnei dr pentru devotamentul si profesionalismul de care a dat dovada; Geta Ţuncu”

10
a votat pe 12-05-2011 cu nota
GABRIELA SUIU

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2010
Stomatolog recomandat: Bucur Patricia

„Sunt de acord cu cele spuse de ADRIANA.Ma numesc GABRIELA,pacienta mai veche a dansei.Doamna doctor BUCUR,este in primul rand un doctor de o calitate exceptionala si nu numai atat,o persoana sufletista,miloasa,care cauta sa multumeasca pacientul din toate punctele de vedere,oferind servicii de calitate ce urmaresc in primul rand interesele pacientului.Daca toti doctorii ar urma aceleasi drum,ghidandu-se dupa aceleasi principii,tratand omul asa cum trebuie si nu ca pe un animal sau pentru interese materiale asa cum o fac multi,tara noastra ar fi,poate altfel,cel putin dintr-un punct de vedere.Vreau sa multumesc pe acesta cale,ACESTEI DOAMNE MINUNATE,sa o tina bunul DUMNEZEU tot asa mereu si sa ii ajute in toate cele folositoare.”

10
a votat pe 05-05-2011 cu nota
Adriana

Ultima vizita la cabinet: februarie 2011
Stomatolog recomandat: Bucur Patricia

„Dna. Patricia este cel mai bun dr dentist pe care l-am intalnit vreodata, si am intalnit multi de-a lungul vietii. Probleme medicale dentare pe care alti doctori din Rm.Valcea mai mult le-au amplificat, dansa le-a rezolvat cel mai probabil definitiv, eu ne mai avand probleme cu dantura de aproximativ 2 ani. Are foarte multe specializari in toata lumea, o gaseam mai rar la cabinet din cauza ca profesa mult in Germania. Nota 10 din partea unui pacient cu probleme grave!”

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Ramnicu Valcea
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp