CMI Dr. Bock Daniela

Nota 10 din 4 recomandări
4976 vizite
Locație: Arad, jud Arad, B-dul Revolutiei nr. 76, ap. 7
Telefon: 0257212707
  • Dr. Bock Daniela

Recomandări

10
a votat pe 21-02-2014 cu nota
Daniela

„Cel mai valoros medic stomatolog din Arad.”

10
a votat pe 25-07-2013 cu nota
Burghardt Norbert

„Recomand, cu caldura ... o doamna ca la carte.”

10
a votat pe 20-03-2013 cu nota
RAMONA P

Ultima vizita la cabinet: februarie 2013

„RAMONA P Am avut placerea sa o cunosc pe aceasta doamna dr.Bock in anul 1998. De atunci, drumurile mele, fie cand am probleme, fie doar la cate un control, merg către această doamna. Pana la momentul cand am cunoscut-o imi era teama sa merg la stomatolog deoarece am intalnit doar nulităţi profesionale. Sunt fericita ca am intalnit o doamna atât de limpede la gândire, atât de uşoară la mână, un medic profesionist valoros si cu un comportament frumos. Fără să o întrebi, îţi vorbeşte despre ce se întâmplă cu dantura ta, despre procedurile care urmează să le facă, pe înţelesul fiecăruia. Ce mai este important pentru mine: igiena în cabinet. Pacientul care se aşează pe scaunul stomatologic din acest cabinet este inconjurat de obiecte sterile, fără bacterii, spori şi viruşi. Atat doamna dr cat si asistenta respecta cu strictete normele igienico-sanitare prevăzute în lege. Important este ca sunt pe maini bune !”

10
a votat pe 01-03-2013 cu nota
Cătălin M.

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2012

„De 11 ani merg cu încredere.Nu există"lasă că e bine si asa".Uit că am plombe.Imi era frică de injectii,mai ales în gură,dar doamna Bock are o mână fină.Lucrează chiar mai bine ca în Germania,si o spun din proprie experientă.Cine vrea programare,să sune din timp!!!Recomand doar la cine stie ce vrea!Respect,consecventă si preturile la lucrare sunt prea mici pentru arta cu care lucrează!”

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Arad
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp