CMA Dr. Pantel Dental-Art

CMA Dr. Pantel Dental-Art

Nota 10 din 4 recomandări
6205 vizite
Locație: Oradea, jud Bihor, Str. Parc Ion C. Brătianu nr. 5 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0359.444.422
Program: Luni - Vineri 09:00 - 21:00 Sâmbătă: 09:00 - 14:00
Website: http://www.dental-art.ro
Solicită o programare
Cabinetul stomatologic Dental Art este rezultatul pasiunii pentru stomatologie a unei echipe formate de-a lungul a 20 ani de activitate. Pregătirea continuă și asimilarea ultimelor noutăți tehnologice în practica curentă sunt obligatorii pentru noi, deoarece considerăm că pacienții noștri merită să primească cele mai bune tratamente.

Cabinetul este dotat conform ultimelor norme în vigoare, cu o echipă formată din 7 medici dentiști dedicați profesiei. Planul de tratament pentru fiecare caz în parte este elaborat cu multă minuțiozitate în așa fel încât rezultatul final să fie unul care să ofere o satisfacție estetică și funcțională pacientului pentru o perioadă cât mai lungă. Restaurările estetice reprezintă o prioritate pentru noi, de aceea colaborăm cu numeroase laboratoare de tehnică dentară atât din Oradea cât și din Cluj, Baia-Mare, București, reușind astfel să oferim pacienților lucrări care să satisfacă cele mai exigențe așteptări.

Un zâmbet perfect poate să fie ingredientul care să vă asigure succesul în carieră sau viața personală. Cabinetul Stomatologic Dental-Art oferă soluții de estetică dentară pentru a obține zâmbetul pe care l-ați dorit dintotdeauna. Vă oferim soluții personalizate: Digital Smile Design, albiri dentare, fațete ceramice, fațete din compozit, coroane integral ceramice sau coroane ceramică pe zirconiu.

Servicii oferite:

 • Stomatologie generala
 • Ortodontie
 • Parodontie
 • Pedodontie
 • Implantologie
 • Estetica dentara
 • Chirurgie dento-alveolara
 • Laborator tehnica dentara
 • Radiologie dentara
 • Endodontie
 • Protetica

Echipa

Recomandări

10
a votat pe 26-04-2017 cu nota
Ban Adrian

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2017
Stomatolog recomandat: Albert Izabella

„ Ai o senzatie de confort familial, datorita atentiei cu care esti tratat.”

10
a votat pe 29-07-2016 cu nota
Rodica Nicolau

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2015
Stomatolog recomandat: Țenț Nicoleta

„Un medic care sa execute tratamentele stomatologice cu atata atentie , delicatete si suflet este foarte rar de gasit.Mii de multumiri pentru tratamentele de calitate oferite de dumneavoastra, doamna doctor !”

10
a votat pe 26-04-2016 cu nota
Claudia

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016
Stomatolog recomandat: Panțel Corina

„Dr. Panțel Corina este un extraordinar specialist ortodont. O recomand din toată inima! ”

10
a votat pe 25-11-2012 cu nota
Dan Popus

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2012
Stomatolog recomandat: Țenț Nicoleta

„Am beneficiat de tratament de reconstructie dentara aproape completa, implanturi efectuate de dr. Pantel - caruia ii multumesc pentru solutiile gasite, sprijin moral si profesionalism - restul lucrarilor fiind realizate de dna dr. Nicoleta Tent caruia ii multumesc in primul rand pentru rabdare, apoi pentru disponibilitate, solutiile optime gasite pentru fiecare problema, atentia acordata in cei aproape 2 ani cat a durat tot tratamentul. Nu in ultimul rand multumesc din suflet intregului colectiv al cabinetului, dnei dr. Monica Gaspar, asistentelor care m-au ajutat si sprijinit in toata aceasta perioada. Recomand cu toata caldura acest cabinet, acest colectiv de oameni minunati, pasionati de meseria lor, obsedati sa gaseasca solutia cea mai buna pentru pacient.”

CMA Dr. Pantel Dental-Art
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Oradea
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp