Clinica Stomatologica Dentastic

Clinica Stomatologica Dentastic

Dentastic today, fantastic tomorrow !
Nota 10 din 6 recomandări
10202 vizite
Locație: Botosani, jud Botosani, B-dul Mihai Eminescu nr. 123, parter [Arată în Google Maps]
Telefon: 0754808836
Program: Luni ---> Vineri : 10-21
 • Dr. Acsinte Larisa
 • Dr. Pelin Razvan
Conceptul Clinicii Dentastic este de a fi o clinică dentară de top în rândul clinicilor stomatologice, având dotările în conformitate cu ultimele standarde ale U.E. În acest sens doctorii investesc permanent în aparatura stomatologică de ultimă generaţie şi materiale de cea mai bună calitate.

Echipa medicală este formata din medici tineri care pe langă stomatologia generală pe care o au la bază fiecare medic este specializat, prin rezidentiat, competente acordate de Ministerul Sanatatii și cursuri nationale si internationale, în realizarea anumitor interventii de specialitate. Dintre acestea amintim: intervenții de chirurgie dento-alveolară, implantologie, ortodonție, endodonție rotativă si sub microscop și reabilitare protetică complexă pe dinții naturali sau implante dentare.

Asigurăm un ambient plăcut prin asigurarea cu strictețe a conditiilor de igienă si sterilizare care permit efectuarea manoperelor specifice in conditii de maximă siguantă.

Servicii oferite:

 • Stomatologie generala
 • Ortodontie
 • Parodontie
 • Pedodontie
 • Implantologie
 • Estetica dentara
 • Chirurgie dento-alveolara
 • Laborator tehnica dentara
 • Endodontie
 • Protetica
 • Odontologie

Recomandări

10
a votat pe 12-04-2021 cu nota
Ioana

Ultima vizita la cabinet: martie 2021
Stomatolog recomandat: Pelin Razvan

„Recomand! O clinica si medici f seriosi... Servicii de calitate! Intr o singura sedinta iti poti rezolva f multe probleme! ”

10
a votat pe 01-06-2016 cu nota
Roxana Holban

Ultima vizita la cabinet: mai 2016
Stomatolog recomandat: Acsinte Larisa

„Aparatura performanta, personal excelent , nu se grabesc, explica pana la cel mai mic detaliu. Am facut mai multe lucrari la ei si sunt foarte incantata. Recomand cu incredere !!!”

10
a votat pe 01-06-2016 cu nota
Alex

Stomatolog recomandat: Pelin Razvan

„Clinica de exceptie, la fel ca si personalul ! Aparatura performanta si servicii de calitate !”

10
a votat pe 29-04-2016 cu nota
Simona Profire

Ultima vizita la cabinet: martie 2016
Stomatolog recomandat: Acsinte Larisa

„Toata echipa este foarte bine pregatita si va spun asta din cauza ca toata familia mea merge in aceasta clinica, de la sora mea care si-a pus aparat dentar pana la sotul care a avut nevoie de implanturi si lucrari si inclusiv eu. Suntem foarte multumiti de promptitudine, servicii, amabilitate si rabdarea cu care suntem tratati si le multumim pt asta. Asistentele sunt si ele foarte amabile si atente cu noi. Recomand sa mergeti !”

10
a votat pe 28-04-2016 cu nota
Caty

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2016
Stomatolog recomandat: Pelin Razvan

„Am vrut sa recomand ambii doctori din cadrul Clinicii Dentastic din Botosani. Dna doctor Larisa Acsinte ne-a facut atat mie, cat si sotului igienizare profesionala. Totul a fost destul de repede, profesionist, dintii nostri erau la sfarsit curati si mult mai albi. Am aflat si multe lucruri interesante si utile.Avem nevoie cu totii la 6 luni sa ne facem o igienizare profesionala pentru ca desi e greu de crezut, nu ne putem curata singuri dintii si gingiile la nivelul si in felul in care se ocupa de clientii dumnealor in Clinica Dentastic. Domnul doctor Pelin e un adevarat profesionist si un perfectionist convins! Indiferent de problema clientului el trateaza oamenii la fel, la cel mai inalt nivel si petrece la fel de mult timp cu toti pentru ca vrea ca totul sa fie perfect,sa varezolvati problema, fara dureri, dar si dintii sa arate estetic frumos! S-a intamplat ca in urma vizitei la clinica Dentastic unii clienti sa confunde dintii lucrati de dl Razvan cu dintii lor naturali. Parerea mea e ca dl doctor ii face chiar mai frumosi decat dintii naturali..dar atentia, rabdarea, perfectionismul cu care lucreaza face nici sa nu se observe ca ceva nu e la locul lui, sau ca e artificial.Totul se imbina perfect :) Mie mi-a fost mereu frica de stomatolog, dar acum sunt foarte relaxata si abia astept o noua vizita unde si atmosfera e ca intre prieteni.”

10
a votat pe 28-04-2016 cu nota
Hritcu Oana

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2015

„Recomand sa apelati cu incredere. Am fost in aceasta clinica la recomandarea unei prietene deoarece aveam o masea care-mi dadea mari batai de cap si medicul la care mergeam eu nu facea decat sa-mi puna pansamente si sa ma cheme regulat la controale sa mi le schimbe si parca nu se mai termina. In aceasta clinica mi-am rezolvat problema la masea intr-o singura sedinta iar medicii de acolo mi-au explicat foarte multe lucruri in ceea ce priveste problema care o aveam, pe intelesul meu. Sunt f multumita si am hotarat dupa vizita de acolo sa-mi schimb toate plombele vechi pentru ca imi placeau cum arata cele pe care le fac ei (am inteles ca se cheama plombe estetice) nici nu-ti dai seama care e plomba si care e dintele tau. Nota 10 plus !!!”

Clinica Stomatologica Dentastic
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Botosani
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp