Clinica Perfect 32

Clinica Perfect 32

Nota 10 din 1 recomandări
12021 vizite
Locație: Craiova, jud Dolj, Str. Romul, nr. 7A, bl. C2 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0765254549
Program: luni - vineri: 09-19 Doar cu programare telefonica.
La Clinica Perfect 32 vă așteptăm cu planuri personalizate de tratament și soluții adaptate în funcție de nevoile voastre, pentru rezultate optime.


Zâmbetul unește oameni, facilitează comunicarea, interacțiunea și socializarea! Ai grijă de zâmbetul tău! E cartea ta de vizită în societate! Îți dă încredere în tine și puterea de a merge mai departe!


Credem cu tărie că dinții albi, sănătoși și puternici pot fi cartea ideală de vizită și de aceea, ne străduim să construim zâmbete. Durerea și disconfortul din sfera oro-dentară nu trebuie neglijate, necesitând consult medical de specialitate pentru intervenții prompte și eficiente.


Într-un cadru intim și modern, vă așteptăm cu soluții optime la problemele dumneavoastră de natură stomatologică, indiferent de vârstă, oferindu-vă servicii de:

Stomatologie

Chirurgie maxilo-facială

Implantologie dentară

Vă punem la dispoziție o variată gamă de servicii stomatologice la prețuri avantajoase, pentru a vă bucura de sănătate și frumusețe!


Metodele avansate de tratament, profesionalismul medical și aparatura modernă de ultimă generație susțin activitatea cabinetului și vă ajută să obțineți o dantură sănătoasă și imaculată.


Vă așteptăm cu drag, pentru că meritați să zâmbiți!

Album foto

Recomandări

10
a votat pe 19-07-2023 cu nota
Doru

Stomatolog recomandat: Bobia Florin

„Excellent ”

Clinica Perfect 32
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Craiova
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp