CMI Dr. Pireu Oana

Nota 10 din 6 recomandări
6689 vizite
Locație: Braila, jud Braila, Str. Mihu Dragomir nr. 13 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0766731236
  • Dr. Pireu Oana

Recomandări

10
a votat pe 21-11-2023 cu nota
Rita Drambei

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2023
Stomatolog recomandat: Pireu Oana

„Intotdeauna am avut teamă de interventiile stomatologice! Poate unde inca imi este dificil sa controlez senzatia de vomă sau unde am prins perioada cand mersul la stomatolog iti dadea fiori reci si insomnii. Amanarea nu a lucrat insa in favoarea mea asa ca, a trebuit sa fac o programare. Si inevitabil a venit intrebarea, la cine sa merg? Recomandarile cunostintelor, discutiile de pe forumul pacientilor, vizualizarea paginilor diferitelor cabinete m-a determinat sa iau decizia de a apela la ajutorul D-nei doctor Oana Pireu. Si nu am gresit! O prezenta agreabila, preocupata de confortul si siguranta pacientului, de explicarea etapelor si mai ales rabdarea afisata in acomodarea pacientului la fiecare nou moment al interventiei, mi-a diminuat mult din disconfortul trait. A contat mult echipa, faptul ca lucreaza cu microscopul despre a carui avantaje, in beneficiul pacientului, auzisem ceva la Tv, ambientul frumos si nu in ultimul rand atitudinea calma a copiilor aflati in tratament la care nu am sesizat vreo retinere, teama. Stomatologia chiar a progresat si asta in favoarea pacientului. Daca ati regasit in prezentarea mea probleme comune legate de teama de stomatolog, atunci va invit sa treceti pragul cabinetului D-nei doctor Oana Pireu. Curaj!”

10
a votat pe 04-10-2023 cu nota
Spita Livia

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2023
Stomatolog recomandat: Pireu Oana

„Profesionalism si punct!”

10
a votat pe 14-09-2019 cu nota
Elena vlad

Ultima vizita la cabinet: august 2019
Stomatolog recomandat: Pireu Oana

„Buna ziua cine are probleme cu dintisori si maselutele copii sau adulti Doamna doctor Pireu Oana este cea mai buna este foarte atenta grijulie si are manute magice care fac minuni pentru dintisori or ce durere dispare este nu doctor excelent explica or ce ai la fiecare dintisor o recomand pe doamna doactor Pireu Oana cu toata incredera pentru mine este zana va pup Inca odata nota 10”

10
a votat pe 02-08-2019 cu nota
Livia

Ultima vizita la cabinet: august 2019
Stomatolog recomandat: Pireu Oana

„O recomand cu mare drag,mai ales pentru copilasi”

10
a votat pe 26-07-2019 cu nota
Moise Rodica

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2009
Stomatolog recomandat: Pireu Oana

„O recomand pe doamna doctor Oana Pireu,, deoarece are răbdare cu pacientul,iar eu am o plomba de 10 ani pusa de doamna doctor”

10
a votat pe 10-08-2011 cu nota
Stefan Caraiman

Ultima vizita la cabinet: iulie 2011
Stomatolog recomandat: Pireu Oana

„Am venit la doamna doctor Pireu cu dureri mari la o masea...si cu frica..stiti cum te duci la stomatolog, cu frica, nu de placere..si doamna doctor sa purtat foarte frumos cu mine, mia explicat tot ce mia facut la masea, mia facut anestezie si nu am simtit nicio durere. acum merg in continuare sa rezolv toate problemele de dinti sa nu mai ajung niciodata sa am dureri! o recomand pe doamna doctor Pireu pentru ca se poarta foarte frumos cu pacientii dansei.”

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Braila
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp