Asclepimed Dental Clinics

Asclepimed Dental Clinics

Changing lives..
Nota 10 din 5 recomandări
6330 vizite
Locație: Bucuresti, Str. Dr. Grigore Romniceanu, nr. 12, Cotroceni , sector 5 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0314212473 | 0721257427
Fax: 031 421 24 74
Program: Luni, Miercuri: 16:00-20:00 Marti, Joi, Vineri: 10:00-14:00
Solicită o programare
Asclepimed este prima art-clinica de estetica faciala din Romania, unica in felul ei prin complexa paleta a serviciilor de inalta clasa si tehnicilor de avangarda. Clinica noastra va pune la dispozitie asistenta specializata in domeniul implantologiei, parodontologiei, chirurgiei oro-maxilo-faciale, proteticii si esteticii stomatologice.

Materialele, tehnica de ultima ora si specializarile in occident ale medicilor garanteaza rezultatele remarcabile si de mare succes asteptate de fiecare pacient in parte. Comunicarea cu pacientii si grija fata de acestia completeaza standardul ridicat al serviciilor oferite de clinica stomatologica Asclepimed.

Colaboram cu laboratoare de tehnica dentara specializate in protetica pe implanturi precum si cu clinici de radiologie, tomografie si imagistica stomatologica.

Avem un control strict asupra sterilizarii, eliminand orice risc de contaminare cu hepatita B, HIV sau alte boli transmisibile.


FILOSOFIE

"Fara nebunia creatiei, viata ar fi un act vulgar."

Sunt cei mai frumosi oameni si istorii. Sunt vieti schimbate radical, energie, cautare, transformare, arta, placere, poezie, sinestezie. Operele clasicilor, in avangarda. Creatori - nu medici, artisti - nu tehnicieni. Dumnezeu in detalii, toate cele imaginate si cele inca neimaginate..

Este prima art-clinica de estetica faciala din Romania, unica in felul ei prin complexa paleta a serviciilor de inalta clasa si tehnicilor de avangarda, pornind de la estetica stomatologica, reconstructii si remodelari ale maxilarelor si buzelor, pana la rafinata chirurgie estetica, fillere si tehnici de intinerire a tesuturilor. Un Templu al Frumusetii, cum ne place sa-l numim..

Bine ai venit!

Echipa Asclepimed Dental Clinics
Changing lives

Recomandări

10
a votat pe 13-03-2015 cu nota
Catalin Anghel

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2012
Stomatolog recomandat: Daniel Traian Iordachescu

„Medic exceptional chirurg oro maxilo faciala. Trateaza lucruri complexe precum, parodontoza operatii complexe.Nu este printre cei mai ieftini dar daca aveti complicatii merita. Sotia a fost operata de la un canal tratat incorect la cabinetul domnului Bratu de pe Iancului. A facut un chist pe sinus ce a fost operat in doua ore jumatate cu mine de fata. Daniel este un foarte bun profesionist”

10
a votat pe 08-09-2014 cu nota
Ana

Ultima vizita la cabinet: august 2014
Stomatolog recomandat: Daniel Traian Iordachescu

„Multumesc Omului si Prof. Dr. Daniel Iordachescu ce mi-a intins mana si am mers impreuna pe calea catre vindecare.... Multumesc!”

10
a votat pe 25-10-2013 cu nota
Nichita

Ultima vizita la cabinet: august 2012
Stomatolog recomandat: Daniel Traian Iordachescu

„Dr. Daniel Iordachescu este un chirurg PROFESIONIST, un OM cu suflet mare, mare de tot... am avut parodontoza severa ani de zile, cu sanse minime de stopare si dupa 5 ani de la operatie la orice cabinet unde am mai fost pentru control de rutina mi s-a spus ca nu se vede ca am avut vreodata aceasta boala! Am trecut printr-o operatie foarte grea pentru dl. doctor, foarte usoara pentru mine cu recuperare de 100%.Ii multumesc din suflet si il recomand cu mare, mare drag. Daca ascultati toate sfaturile dansului, sansele sa scapati definitiv de aceasta boala atat de urata sunt maxime! Deasemeni, locatia si echipa sunt excelente! Multumesc de 1mil de ori si sa va dea Dumnezeu putere si suflet mare si de-acum incolo!”

10
a votat pe 15-02-2012 cu nota
Adrian Nuna

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2011
Stomatolog recomandat: Daniel Traian Iordachescu

„M-am simtit foarte bine aici! Au o echipa minunata iar serviciile sunt unele deosebite!”

10
a votat pe 28-03-2011 cu nota
popescu

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2010
Stomatolog recomandat: Daniel Traian Iordachescu

„profesionist!”

Asclepimed Dental Clinics
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Bucuresti
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp