Armedica Stoma

Armedica Stoma

Nota 10 din 2 recomandări
4919 vizite
Locație: Satu Mare, jud Satu Mare, Str. Wolfenbuttel, Nr. 49 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0744601509 | 0726260159
Program: Vineri - Sambata - Luni 08:00 - 19:00
Website: http://www.armedica-stoma.ro
Solicită o programare
Ingrijirea adecvata a danturii ar trebui sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi, avand in vedere implicatiile medicale ce pot surveni in cazul unor probleme stomatologice netratate corespunzator. Problemele dentare neglijate in timp pot degenera in situatii medicale severe, ce pot ajunge sa puna in pericol sanatatea noastra.
De aceea este deosebit de important ca acestea sa fie tratate in timp util si de catre medici profesionisti, care se vor asigura pe termen lung ca dantura noastra va arata impecabil iar problemele de sanatate nu vor ridica nici un fel de problema.
Acest tip de profesionalism insotit de o grija exemplara pentru fiecare pacient se gasesc in cadrul Cabinetului de Stomatologie, din cadrul Clinicii Armedica Stoma.
Dr. Ardelean Tudor va sta la dispozitie in cabinete cu aparatura de ultima generatie pentru a va rezolva orice problema de ordin stomatologic intr-un mediu profesionist, sigur si modern. Toate procedurile stomatologice efectuate de acestia vor fi aplicate pacientilor cu cea mai mare atentie si finete, pentru ca vizita in clinica Armedica Stoma sa fie una comfortabila si lipsita de temeri.
Cabinetul de Stomatologie ofera o gama deosebit de variata de servicii stomatologice menite sa intampine orice problema dentara. Asadar nu va fie teama sa apelati in orice situatie la sfatul si tratamentul medicilor nostri de specialitate. Veti vedea ca rezultatele obtinute vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra, iar clasica teama de stomatologi va disparea, pentru ca aici veti fi tratati in cel mai occidental mod cu putinta.
Pastrati-ve increderea de sine printr-o dantura perfecta si lasati ingrijirea acestei in mainile dibace ale echipei noastre de profesionisti in stomatologie. Este nevoie doar de o prima vizita in clinica Armedica Stoma, pentru ca in urmatoarele dati sa reveniti din placere si proprie initiativa. Cu ajutorul cabinetului nostru de Stomatologie, controalele de rutina vor deveni un obicei placut iar situatiile dentare neplacute vor fi solutionate in cel mai profesional mod cu putinta.

Servicii oferite:

 • Stomatologie generala
 • Ortodontie
 • Parodontie
 • Pedodontie
 • Implantologie
 • Estetica dentara
 • Chirurgie dento-alveolara
 • Laborator tehnica dentara
 • Radiologie dentara
 • Endodontie
 • Protetica

Recomandări

10
a votat pe 23-06-2021 cu nota
Ionel constantin Ianos

Ultima vizita la cabinet: iunie 2021
Stomatolog recomandat: Ardelean Tudor

„Recomand din suflet!”

10
a votat pe 01-03-2011 cu nota
CHERECHES DANIEL

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2010
Stomatolog recomandat: Ardelean Tudor

„TOATA STIMA SI RESPECTUL”

Armedica Stoma
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Satu Mare
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp