Stomatologie Aloha Dent

Stomatologie Aloha Dent

Zambim Impreuna
Nota 10 din 1 recomandări
1504 vizite
Locație: Craiova, jud Dolj, Calea București, Bloc 17B [Arată în Google Maps]
Telefon: 0721238899
Program: Program Urgente: NON-STOP Luni: 09-20 Marti: 09 - 20 Miercuri: 09 - 20 Joi: 09 - 20 Vineri: 09 - 20 Sambata: 08 - 14 Duminica: Inchis
Website: https://www.alohadent.ro/
  • Dr. Dindere Cristina
Aloha Dent este un cabinet stomatologic din Craiova care isi propune sa ofere pacientilor cele mai bune servicii, folosind aparatura moderna si performanta.

Aloha inseamna afectiune, compasiune, pace si chiar iubire. Practic, valorile pe care echipa noastra le respecta si pe care incearca sa le transmita mai departe pacientilor care ne trec pragul. Totul a inceput din dragoste pentru zambete si medicina dentara.

Zi de zi, chipurile triste ale oamenilor din jur ne faceau sa ne simtim secati de energie. Asa ca am decis sa luam masuri. Misiunea noastra este sa-i ajutam pe pacienti sa zambeasca mereu cu incredere.

Recomandări

10
a votat pe 05-11-2020 cu nota
Buzatu Rares

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2020
Stomatolog recomandat: Dindere Cristina

„Domnisoara doctor lucreaza extrem de usor. Are foarte multa rabdare cu pacientii. Lucreaza cu ustensile super moderne si pune mult pret pe calitatea serviciilor oferite de dumneaei. Totul e igienizat, dezinfectat, nu se pune problema de asemenea lucruri.”

Stomatologie Aloha Dent
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de stomatologie în Craiova
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp