KiseleffDental

KiseleffDental

Pe mâini bune
Nota 10 din 1 voturi
1 recomandari
232 vizite
Locatie: Bucuresti, Str. Monetariei #10
Telefon: 0723433550
Website: http://www.kiseleffdental.ro
  • Dr. Mihaela Cîrligeanu- medic specialist stomatologie generala, competenta in implantologie orala
Kiseleff Dental este un cabinet dentar care are ca prioritate restaurarea și îmbunătățirea frumuseții naturale a zambetului dumneavoastră, folosind metode și proceduri de vârf, care vor rezulta într-o stare de sănătate și frumusețe a danturii. Credem că trebuie să încercăm să păstrăm cât mai mult din dantura dumneavoastră naturală, intervenind numai pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății ei, atunci când este nevoie.


Avem standarde înalte. Incercăm să vă furnizam servicii dentare de cea mai înaltă calitate, la prețuri corecte. Vă oferim diverse planuri de tratament, pe care le vom discuta împreună, și alegem cea mai potrivită soluție pentru sănătatea și așteptările dumneavoastră. Suntem la curent cu cele mai recente metode și tehnologii de tratament folosite în lume, iar materialele pe care le utilizăm sunt de foarte bună calitate. In cazul unei urgențe dentare, vom face tot ce putem pentru a asigura asistență imediata pacienților nostri.


Considerăm că prevenirea afecțiunilor dentare este mai importantă decât tratarea lor și a complicațiilor acestora, de aceea punem mare accent pe prevenție, pe informarea și pe educarea medicală a pacienților noștri. Efectuăm un examen amănunțit și atent pentru a depista și alte eventuale afecțiuni, nu numai pe cele dentare. Dorim sa aflăm întregul dumneavoastră istoric medical, medicamentele pe care le luați, pentru a putea depista toate corelațiile și/sau complicațiile dentare care pot apărea, datorate unor afecțiuni generale.


Siguranța dumneavoastră este o prioritate pentru noi, de aceea acordăm o foarte mare atenție sterilizării instrumentarului folosit. Incercăm să utilizăm cât mai multe materiale de unică folosință, iar sterilizarea instrumentelor se face cu aparate moderne și eficace.


Stim că o vizită la dentist nu este cea mai plăcută și dorită experiență, de aceea la Kiseleff Dental veți fi tratat cu blândețe și empatie, într-o atmosferă relaxantă.


Suntem mândri de încrederea pe care ne-o acordați, și vrem să vă asigurăm că noi continuăm în permanență să ne perfecționăm prin participarea la cursuri, conferințe în țară și în străinatate, și că vă aducem și vă oferim cele mai noi metode de tratament în cabinetul nostru.


La Kiseleff Dental sunteți pe mâini bune !

http://www.kiseleffdental.ro/

Recomandari

10
a votat pe 16-09-2016 cu nota
Radu N

Ultima vizita la cabinet: iulie 2016
Medic stomatolog recomandat: Dr. Mihaela Cîrligeanu
Am fost chiar foarte multumit - profesionalism, lucrare buna la un pret corect. Recomand fara rezerve.

recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK