Art Implant

Art Implant

Noi cream zambetul perfect
Nota 10 din 2 voturi
2 recomandari
2478 vizite
Trimite o solicitare de programare la cabinet
Locatie: Bucuresti, B-dul Corneliu Coposu, Nr. 35, Et. 1, Ap. 2, Interf. Art Implant, sector 3
Telefon: 0213211111
Program: Luni-Vineri : 09.00 - 21.00 Sambata : 10.00 - 16.00 Duminica : Inchis
  • Dr. Mocanu Laura
Clinica Dentara Art Implant
Clinica Art Implant a fost creata pentru a oferi pacientilor o gama variata de tratamente dentare moderne. Aceastea sunt realizate la un standard calitativ superior cu aparatura de ultima generatie si intr-un mediu aparte, de catre o echipa de medici specialisti, pregatiti sa va stea la dispozitie cu toate informatiile necesare. Acestia vor discuta si vor alege impreuna cu dumnea­voastra cele mai corecte solutii de tratament si servicii medicale dentare.
Dincolo de Profilaxie, Medicina Dentara, Chirurgie, Estetica Faciala, Estetica Dentara, Ortodontie, Radiologie, specialitatea care ne reprezinta este IMPLANTOLOGIA. Suntem cei mai buni specialisti in implantologie si de aceea veti afla de la noi motivele corecte pentru care ar trebui sa optati pentru un implant dentar atunci cand aveti unul sau mai multi dinti lipsa. Este foarte important sa cunoasteti avantajele unui implant dentar si dezavantajele unei punti protetice, iar noi suntem pregatiti sa va punem la dispozitie toate informatiile necesare si consultatiile de specialitate.
Scopul nostru este de a oferi pacientului cel mai bun, gentil si eficient tratament, din toate punctele de vedere. Dorim sa va bucurati de un zambet frumos pentru intreaga viata si dorim sa vedem acest zambet si in cadrul clinicii noastre. Vom incerca sa va rezolvam toate problemele dentare in cel mai usor si rapid mod posibil.
Toate acestea se pot rezolva incepand cu o scurta vizita la medicul dentist.
In plus, am conceput un pachet premium de servicii de educatie dentara si de informare a pacientilor nostri. Atitudinea personalului este cea mai calda si amabila posibila, facand o placere relatia dumneavoastra cu medicul dentist.
Suntem buni, antrenati, flexibili si avem cele mai moderne dotari si materii prime pentru a-ti asigura zambetul copilariei.
Va asteptam, asadar, sa incepeti o calatorie cu destinatia:ZAMBETUL PERFECT!

Servicii si proceduri stomatologice oferite:

Album foto

Recomandari

10
a votat pe 23-12-2011 cu nota
Mihaela Hodivoianu

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2011
Medic stomatolog recomandat: Dr. Mocanu Laura
Servicii absolut ireprosabile. Recomand cu caldura.

10
a votat pe 02-03-2011 cu nota
noel

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2010
Medic stomatolog recomandat: Dr. Mocanu Laura
Am fost foarte multumita de calitatea serviciilor prestate, de ambianta din clinica- care arata ca un castel,de curatenia de acolo si nu in ultimul rand de tot personalul lor, care tot timpul iti zambesc si te fac sa te simti relaxat! Felicitari!

recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK