Aesthetic Dental Clinic

Aesthetic Dental Clinic

fara voturi
0 recomandari
21 vizite
Trimite o solicitare de programare la cabinet
Locatie: Targu Mures, jud Mures, Str. Mihai Viteazu, nr 40
Telefon: 0787893590
Program: Luni : 13:00 - 21:00 Marți : 09:00 - 17:00 Miercuri : 13:00 - 21:00 Joi : 09:00 - 17:00 Vineri : 13:00 - 21:00
  • Dr. Masca Aurel
Situată în municipiul Târgu Mureș, str Mihai Viteazu, Nr.40, la 2 minute de centru, accesul cu mașina, transportul comun sau pe jos sunt foarte facile. Ne poziționăm în vecinătatea colegiului Unirea și Papiu Ilarian, fiind în același timp considerată zona medicală a orașului datorită clinicilor de medicină generală, private și de stat, situate în apropiere.
Domeniul căruia ne-am devotat, atât pe perioada facultății cât și după este unul deosebit prin prisma faptului că ne oferă posibilitatea de a aduce zâmbetul pe chipul pacienților noștrii.

Standardele de calitate pe care ni le-am asumat sunt ridicate, urmărind o formare continuă și aplicând tehnicile de ultimă oră pentru a avea satisfacția profesinală pe care o găsim în succesul tramanetelor aplicate pacienților noștrii.

Pacienții noștrii sunt primiți într-un ambient placut, asigurat pe de o parte de stilul clasic al finisajelor sălii de așteptare și pe de altă parte de zâmbetul personalului de la front office.

Echipamentele medicale sunt de ultimă generație, alături de care echipa noastră de medici tineri pasionați de munca lor vă oferă tratamente cu rată ridicată de succes fară a fi nevoie de un număr mare de ședințe,reducănd la minim timpul petrecut la stomatolog și disconfortul tratamentelor.

Parte din echipa noastră sunt și tehnicienii dentari din cadrul laboratorului Polident, deschis încă din anul 2008 și care sunt la baza reușitelor nostre în tratamentele protetice.
recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK